Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gusztustalan, hogy a férfiak így gondolkodnak? (tisztelet a kivételnek! )
Figyelt kérdés
Sokat forgok mostanában férfiak társaságában és elszomorító tapasztalatokra tettem szert. Pl. az átlag feletti lányok is maximum átlagosak a szemükben és úgy beszélnek a nőkről, mint egy darab húsról, valami eldobható eszközről, akit "meg kéne kapni". És sajnos egyre több férfitől hallok ilyeneket, lassan meg is undorodom már tőlük. El fognak fogyni a normálisan gondolkodó, tisztességes pasik?2014. nov. 6. 17:35
52/56 anonim válasza:
Amennyi hülyeséget itt olvasok,abból könyvet írhatnák és eladhatnám komlyan.A kérdés is hüleség meg a válaszok 90% is.Mind gyűlölködés,meg hülye emberek tapasztalat hiszékenysége(közben semmi tapasztalat).Nem itt kellene a szátokat jártatni,hanem élni az életet.Ja hogy azt sem tudjátok mi az.Már értem.
53/56 anonim válasza:
52-es vagyok.Mivan nem tetszik az igaszság,fáj a szembesítés emberek? Innen látszik hogy igazam van.
54/56 anonim válasza:
Nos, szerintem nem a férfiak gondolkodása gusztustalan, hanem úgy összességében az embereké, tisztelet a kivételnek. Semmi másról nincs szó, csak a szexről. Talán nem lenne ennyi elcseszett kapcsolat, meg itt síró kiábrándult ember, ha kicsit az érzelmekre is hangsúly fektetnének. És mielőtt valaki megkérdezi, 5 éve férjnél vagyok.
55/56 anonim válasza:
#53 faj hat ha egy not szembesited vele h mijen azonal te leszel a mocsok pedig ok azok akik vegtelenul felszinesek es csak a kulso es a penz erdekli oket xd
56/56 anonim válasza:
55-ös.Én mind a 2 nemről beszéltem.
Ja és 54-es a világ nem a szexről szól,hanem a hülyeségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!