Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az "ilyen" nő? (Bővebben lent, tisztelet a kivételnek! )
Figyelt kérdés
Kb. 1.5 éve a össze akartam jönni egy csajjal, finoman elutasított, hogy nem kell neki pasi nem régen(1hónapja) szakított.Aztán nagy nehezen csak kihúztam belőle, nem tart elég vagánynak mittomén(végülis nem akart megbántani, azóta is barátok vagyunk).Viszont egy éve van egy barátnőm akit szeretek...stb. Most meg már érdekes módon bejövök neki, végülis közölte k@@@@@i akar :) Én nemet mondtam, de azóta megint puha p@csnek tart :) Nem haragudtam meg rá azóta is barátok vagyunk, együtt járunk kocsmába is meg strandra is...stb. Érdekes társaság...2014. szept. 29. 10:44
1/5 anonim válasza:
Így már kevésbé elérhető vagy számára, ezért akart "megszerezni". De szerintem ne foglalkozz vele:)
2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván járatom rajta az agyam,hogy miért.De egyébként jobb nő egy kicsivel a csajszimnál. Előtte volt egy 4 éves kapcsolatom, de azon gondolkozom, nem-e azért nem kellettem neki mert el is híztam, vékony kar jó nagy sörhassal.Rájöttem azért a külső nagyon számít, ezért elkezdtem edzeni.Vajon nem-e a sportos test alkat miatt is van?(strand ugye?) A pénzre meg nem bukik, akkor egy 3 ajtós merci kupém volt.Most meg "legatyásodva" is kellek neki?
2014. szept. 29. 11:10
3/5 anonim válasza:
"Jobb nő egy kicsivel a csajszimnál"
Na, te sem vagy szerelmes a párodba, az is biztos.
(Egyébként madarat tolláról, ember....:)
4/5 A kérdező kommentje:
Akárhány nőm volt eddig, az aktuálisnál mindig láttam szebb nőt.
2014. szept. 29. 15:38
5/5 anonim válasza:
"Akárhány nőm volt eddig, az aktuálisnál mindig láttam szebb nőt." - mert egyikbe sem voltál szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!