Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért nem ismeritek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem ismeritek be, hogy nem érdekelnek titeket csúnya fiúk (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés
nagyon sok fiúval beszélgettem itt, és szinte mindegyik panaszkodott, hogy a lány mondta, hogy nem érdekli a kinézet, küldött magáról egy képet a srác, és abbamaradt a beszélgetés. én is lány vagyok, de beismerem, nem érdekelnek ronda fiúk, mert én sem vagyok az.
2013. dec. 27. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem csak rusnya, de süt róla hogy teljesen szerencsétlen, igazi pancser. Én is ismerek alacsony, tényleg ronda gyereket, mégis feltud szedni nőket. Mert van kiállása.
2013. dec. 27. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyilván olyan pasival nem alakítanék ki kapcsolatot aki számomra ronda, és egyáltalán nem vonzó. Ezt mindenki tudja!

Csak azt nem fogják fel sokan, hogy egy nem adonisz, nem tökéletes szépségű pasi még lehet vonzó! - De persze akkor nem is ronda.

2013. dec. 27. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:

sokan azt írják ki, hogy miért nem ismerik be az emberek hogy számít a külső...

de hát egy csomóan mondják, hogy számít, de nem csak az

én is beismerem, de nem gondolom hogy ez baj lenne

miért akarnék olyannal járni, aki nem tetszik, akihez nem vonzódom?

2013. dec. 27. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
a külső megfog a belső megtart, mind a kettő fontos
2013. dec. 27. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, a szépség relatív, de számomra azért az is furcsa, hogy egy ronda srác miért akar szépségkirálynő kinézetű lányokkal járni, miért nem elégszik meg egy hasonló kaliberűvel, vagy még jobb: miért nem tesz valamiy a külsejéért?
2013. dec. 27. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik szavad üti a másikat kérdezö multkor azt irtad hogy ronda vagy ugy kellet hitegetnem hogy nem vagy csufság:)
2013. dec. 27. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

És ha számomra az néz ki jól, aki más szemében ronda?

Ez az egész felfogásod hülyeség...

2013. dec. 27. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen valszeg azert irtam mert azt akartam ellenezd-.- nem vagyok hülye tisztaban vagyok az adottsagaimmal. Én egyebkent a nőket kérdeztem h miért mondjak h a külső nem számít mikor de. A Férfiak\fiuk távozhatnak.
2013. dec. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!