Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chatroulett-en nem merem megmutatni magam, mert ronda vagyok, ráadásul erre még rátesz a rossz kameraminőség is. Ha meglátnának, szerintetek milyen fejt vágnának, vagy mit mondanának?
Na jó, ez a kérdés kicsit... öhm... nem is tudom, milyenre sikeredett. :D De a kérdés komoly, légyszi normálisan válaszoljatok.
Sokan azt írnák ide, hogy honnan tudják, ha nem is látnak. Nos, ez jogos, de próbáljatok elképzelni egy csúnya lányt. :D
Nálam az szokott lenni a reakció.: húúúúúúúúúú mekkora melleid vannak, hány éves vagy-?! :O:O:O
Most is ezeket tolják :D
Te mi a büdös francért akarod mutogatni magad webkamerán át random idegeneknek?
Neked nem a rondaság a legfőbb baj, hanem hogy a fejed csak arra használod, hogy ne essen a nyakadba az eső.
A világon több millióan használják az oldalt, és biztos vagyok benne, hogy vannak köztük normálisak is.
Azt meg nem tudom, mi a alapján szűrted le, hogy sík hülye vagyok... Azért, mert egyszer ki szeretnék próbálni egy ilyen oldalt... hűha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!