Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja, hogy cuki vagyok, az jót vagy rosszat jelent?
Cuki, aranyos az mind a lehető legrosszabb jelzők közé tartoznak.
Amelyik lány (kb. mindegyik) azt mondta rám, hogy aranyos vagyok azzal rövidesen véget is ért az ismerkedés.
Nagyjából azt jelenti, hogy nem hányom el magam, ha rád nézek de ne akart haverságnál többet.
Hát nem tudom, én azokra szoktam mondani, hogy cuki vagy aranyos, aki tetszik...vagy akibe szerelmes vagyok.
Szerintem attól is függ, hogy a lánynak mi jön be.
Ha mondjuk a fiú, aki tetszik, előttem bénázik, olvadok, hogy milyen aranyos, pedig 18 múltam...:))
Nő szájából:
"A cuki jelentése ugyanaz, mint az aranyos. Ha pasi külsőjére mondjuk, akkor azt jelenti, hogy semmi jó tulajdonságot nem tudsz róla mondani, ezért kifogásokat keresve lecukizod, Tudom, hogy nagyon gonoszul hangzik, de ez a kiábrándító női valóság. Lehet, hogy barátzónás, mert lényegében nem akarod megbántani, tehát annak ellenére, hogynem az eseted, számít neked. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!