Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szemkontaktus felvételét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemkontaktus felvételét gyakoroltam egy buszon, de megbotlott a delikvens lány, ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják nekem, hogy a szemkontaktus helytelen kezelése miatt nehéz velem a kapcsolat összelétesítése. Épp ezért ma egy szokványos délutánon szemkontaktusgyakorlatokat hajtottam végre random, ismeretlen, velem ellentétes nemű illetőkkel (értsd.: lányokkal) egy budapesti buszközlekedés alkalmával... mit szépítsek, köntörfalazzak: egy buszon. A buszra (amelyen én tulajdonképpen már rajta tartózkodtam mondhatni) felszállt egy szemrevaló (!) lány nagy serényességgel, s úgy ítéltem meg a helyzetem, hogy szemébe tekintve intenzív jellegű szemkontaktust vételezek vele, ahogy tanácsadóim fogalmaztak. De amint belepillantottam a bogarai alá, ő elkapván a tekintetem, egyszeriben megbotlott a busz alvázán található, annak kenési pontjait tartalmazó területhez való lejutást megkönnyítő levezetőfolyosó gányul odaillesztett padlózatának meleg hatására eldeformálódott alumínium szegélylécében. Ilyenkor mi a teendő? Fejezzem be a szemkontaktus vételezését a megbotlott lánnyal, és segítsek neki fölállni, vagy várjam meg szép nyugodtan a következő olyan pillanatot, melyen ismét láthatom szabad kilátásban a szembogarait, s nem takarja azokat holmi hajgörgeteg vagy kétségbeesett jajveszeklésből kifolyólagos kapálózó karfelület?
2013. febr. 20. 00:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a veled való kapcsolatfalvételt nem azért nem kezdeményezi ka delikvens személyek, mert a nem megfelelően könyő ezt kivitelezniük, hanem félhetően azért, mert lelkileg megterhelő, illetve nem igazán kedvelt időtöltésük az, hogy a te túl hosszúra szabott (értsd: felesleges) megfogalmazásodban amiben előfordulhat némely szövegkörnyezettöl eltérő szakszó (értsd: felesleges) Ezért merem tanácsolni azt, hogy lelked megbékélésének érdekében próbálj meg egy mély oxigénslukkot venni és önön eredeti tuljadonságaidat felfedni a szemrevaló hölgyek elött.
2013. febr. 20. 00:23
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Igazán lehengerlő beszámoló...
2013. febr. 20. 00:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Fejezzem be a szemkontaktus vételezését a megbotlott lánnyal"...

Még mindig a buszon vagy?

2013. febr. 20. 00:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Most ha "magyarra" leforditanám a szöveget ez lenne:

"Szemeztem egy csajjal a buszon de pofára esett a lépcsön! Help!

A havero kszerint nem szoktam a csajo kszemébe nézni ezért nem volt még baártnöm, éppen ezért a buszon mikor felszált egy jó csaj akkor rátepadtak a szemeim és ő is viszonozta ezt de olyan suta volt ohgy átesett a saját lábán. Szerintetek érdemes megismerkednem vele, vagy hagyjam a francba?"

Tessék... nem kell szépiteni, nem kell cifrázni tömör és érthető... És többen is elolvassák

2013. febr. 20. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
nem hiszem el, hogy a kérdező mindezt komolyan gondolta ... ha mégis, akkor barátom neked soha nem lesz senkid, mert nem lesz idejük kivárni, hogy mit akarsz mondani
2013. febr. 20. 00:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Shevy, direkt írta így, unalmában :)
2013. febr. 20. 00:36
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 00:36

Én is tudok nagyon de nagyon cifrán fogalmazni :D de amikor emberek közé megyek éss nem kifejezetten az acélom, hogy lehetö legtovább huzzam a rizsát akkor én is tudok tömören lényegretöröen fogalmazni. :D

Persze részegen egyik ismerösömmel ezen versenyeztünk, hogy ki tud egy random szót legbővebben körülirni szóismétlés nélkül :D rajtunk röhögött már a fél társaság :D

2013. febr. 20. 00:40
 8/13 anonim ***** válasza:

1! nagyon tetszett. Kösz, ezért érdemes volt fent maradni.

ezért jó ide feljönni, legalább jókat röhöghetek N

2013. febr. 20. 00:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Sírok ezen a megfogalmazáson!! :D
2013. febr. 20. 00:56
 10/13 anonim ***** válasza:
hatalmas
2013. febr. 20. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!