Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért viselkedtek így? (tisztelet a kivételnek)
Figyelt kérdés
Annyi a gondom, hogy állandóan megpróbál mindenféle idegen fiú felszedni fb-n, kb olyanok, akikkel egyszer találkoztam vagy egyszer sem! Ráadásul ezt mind fb-n és ki van írva, hogy kapcsolatban vagyok és hogy kivel. Van, hogy a közös képeink alá írnak vadidegen fiúk, h bárcsak ők lennének ott a barátom helyett. Nem is dobom ki a mellem, nem pucsítok, semmi, csak a kinézetem feltűnő és állítólag fotogén vagyok, viszont picit husibb is, de nem dagadt. De ki van írva, hogy kapcsolatban, nem is két hete, hanem mindjárt egy éve és mégis nyomulnak. Mi lehet az oka?2014. febr. 22. 10:38
1/6 anonim válasza:
Mert facebookon mindenkinek nagy a pofája.
Akik ezt csinálják azok meg a primitív réteg.
Nekem egy fiúismerősem se csinál ilyet..
2/6 anonim válasza:
A kérdésed úgy lesz értelmes ha a zárójeles részbe azt írod hogy (tisztelet a kivételnek a többieknek meg kellemes szexet)
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem a páwák, akiknek közben van barátnőjük és tök idegenek, de több haverom is bepróbálkozott, csak ők élőben, csak aztán letettek rólam.
2014. febr. 22. 10:43
4/6 anonim válasza:
Tetszel nekik, ennyi.
Az, hogy pontosan mik a szándékaik, szexet akarnak-e vagy csak álmodoznak rólad, esetleg irigykednek a barátodra azt nem tudom.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem legfőképp az a furcsa, hogy nekem eszembe se jutna olyannál bepróbálkozni, akinek kapcsolata van, velem meg ezt teszik. Még ha szinglik oké, nincs haragvás, de ha barátnőjük is van elküldöm a búsba őket azzal, hogy gondolkozzanak el, hogy szegény csajszinak milyen rosszul esne, ha megtudná.
2014. febr. 22. 10:51
6/6 anonim válasza:
A pasikat sokszor nem az agyuk, hanem egy másik szervük vezérli.Különösen ha abban van több vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!