Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Hogyan viselkedtek egy férfival ha nincs merszetek szakítani és már nem szeretitek?
Az ilyen gerinctelen nőt nem nevezném hölgynek...
Kérem pontozzon le, kedves.
Én sosem voltam képes olyan kapcsolatban élni/lenni, ahol tudtam világosan, hogy az adott páromhoz cseppet sem vonzódom már.
Az első jele egy ilyen kapcsolatnak, hogy nincs intimitás. Nincs sex, az egyik fél nem kívánja a másikat. És, ha már ez előfordul, akkor igen csak el kell gondolkozni, hogy minek vannak még együtt?
Én mindig annak a híve voltam, hogy hiába fáj, rossz, de ha nem működik, akkor ennyi. Tovább kell lépni.
Ez nálam nem nagyon fordul elő, mert általában első látásra szeretek, és ha belemegyek a kapcsolatba, és már régóta vele vagyok akkor az nem ok nélkül van. Az érzelmek változhatnak kissé, de ilyen, hogy már nem szeretem, ilyet nem játszok...
A nem szeretés csak akkor alakul ki, ha a másik nem volt őszinte eleinte, másnak mutatta magát hónapokig, és a valódi énjét csak miután nyeregben érezte magát, akkor hozta elő... Ha az nem jön be, és undok velem, akkor nyilván megszűnik a szeretet/szerelem, de én olyankor azt szoktam jelezni, leginkább szavakkal, tehát nem játszom a kukát... Olyan nincs, hogy nem merek, ez nevetséges lenne...
Nem mersz' csak olyankor lehet esetleg, ha annyira nem szerelem első látásra, de az illető nagyon esélyes, azonban még a kapcsolat legelején járunk. Ha néhán ytalálkozás után bizonytalan vagyok és inkább a szakítás mellett lennék, de a másik kedves, akkor lehet kicsit szenvednék.. Adnék még neki esélyt, de amint biztos vagyok magamban, akkor szólnék, egyszerűen nem lenne pofám sokáig "feltartani", mint ahogy ugye a férfiak teszik a nőkkel általában...
Pl. olyat csinálnék egy épp kezdődő kapcsolat megszakítása érdekében, hogy beszélgetnék telefonon előtte a volt barátommal, vagy továbbra is be-be lépnék társkeresőn, ha ott ismertem meg, vagy nem mindig érnék rá...
Régóta tartó kapcsolatot viszont gáz lenne így befejezni...!
Szerintem mindenféle kapcsolatot gáz így befejezni. Fordított esetben neked, hogy esne, hogy szerelmes vagy valakibe de az hetekig semmibe néz és kínoz amíg fel nem adod. Ígyis úgyis a te hibád lesz legalább ne kínozd magad és a pasid csak azért, mert félsz szakítani.
Egyáltalán miért félsz szakítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!