Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gusztustalan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gusztustalan, hogy a férfiak így gondolkodnak? (tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés
Sokat forgok mostanában férfiak társaságában és elszomorító tapasztalatokra tettem szert. Pl. az átlag feletti lányok is maximum átlagosak a szemükben és úgy beszélnek a nőkről, mint egy darab húsról, valami eldobható eszközről, akit "meg kéne kapni". És sajnos egyre több férfitől hallok ilyeneket, lassan meg is undorodom már tőlük. El fognak fogyni a normálisan gondolkodó, tisztességes pasik?
2014. nov. 6. 17:35
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
16%
csak egy gyenge nő akivel úgy bántak ahogy az élet megkéri.Ebbe belerokkanva osztod itt az észt,pedig belül végtelenül gyenge vagy,az fajta akit egyszer találsz el,és évekig nyögi,és még évekig az utóhatását....következménye vagy valaminek....szomorú nem? és mennyien nem látják..vicces.
2014. nov. 6. 18:15
 32/56 anonim ***** válasza:

Nos előre bocsájtom, hogy elég viharos huszas éveim voltak, mert mint mondtam megtanultam én is azt, hogy mi működik, és jól elrejteni azt, hogy milyen vagyok valójában.

És megtaláltam azt a nőt akivel nem kell mórikálnom magamat. Anyám gyerekkorom óta nem látott sírni, ő igen :))

Nős vagyok 9. éve és nem panaszként írtam, csak egy kicsit eldurrant az agyam ezen a női sirámon :) A barikád másik oldalán ez a helyzet :DDD

A kérdésedre.

- Tudja mit akar és azt csinálja!

- Nem játszadozik nincsenek női játékok, hátsó szándékok, sugallok ezt azt, stb...

- Elfogadja, hogy olyan vagyok amilyen, és nem akar megváltoztatni

- Kreatív és képes életképesen lereagálni élethelyzeteket.

- Nő, akinek lehet udvarolni és meg is éri. Tudok férfi lenni mellette. Nem túlemancipált egyén aki mellett a férfi létem másodrendű, de majdnem bűn már.

- És igen, ha bejövök neki nem tökörészik egy szexen. Én is akarom őt, ő is engem. Nem "trükközünk" (lsd: fentebb)

És van öntudata, éntudata, stabil nőiessége amiben benne van az is, hogy ha úgy tartja kedve csak egy estére vagyok férfi. Mert ordenáré hazugság az, hogy "én nem olyan lány vagyok". Sima hazugság. Én nem vagyok az a férfi aki miatt ma este nagyon is olyan lány lennél :))))

De van az a férfi :)

Szóval ne hazudozzunk egymásnak férfi és nő, mert annak csak harag a vége :))))

2014. nov. 6. 18:19
 33/56 anonim ***** válasza:
5%

Figyelj kérdező.

A nők a következő szociobiológiai célokat akarják megvalósítani:

- mindig a lehető legjobb partnerrel kefélni (+lehetőleg tőlük teherbe esni)

- a lehető legnagyobb anyagi biztonságot jelentő partnerrel felneveltetni a gyerekeket

A férfiak a következő szociobiológiai célokat akarják megvalósítani:

- a lehető legjobb

- ÉS legtöbb partnerrel kefélni

A célok határozzák meg az értékeket. A fentiek alapján az értékek:

Férfiban:

- jó külső

- jó szociális helyzet

Nőben:

- jó külső

Biológiai adottságainknál fogva egy stabil társadalomhoz nem kell annyi férfi, mint nő, ezért viszonylag stabil társadalmakat lehet úgy is kialakítani, mint az állatoknál, hogy a legjobb férfiak megkapják a nőket, a többi férfinak munka, szolgaság, stb. jut. Ilyen pl. az iszlám vallás, ahol engedélyezett a többnejűség, ha az illető el tudja tartani a feleségeit.

A mi civilizációnkban, és az állatvilág fölött kettővel viszont ez úgy van, hogy egy férfinak egy nő jut. Ez nagyon fontos alapeleme a világunknak, ami alapjában véve az omegahímek és a nők érdeket szolgálja: mert így az omegahímek rendszeresen szexhez és szeretethez és utódokhoz jutnak, a nők pedig korlátlan jogot kapnak egy adott férfi erőforrásainak kihasználására. Ebben a világban a magasabb szintű férfiak számára MINDIG nyitva állt a lehetőség több nő teherbeejtésére és utódaik gyengébb szintű férfiakkal való felneveltetésére - ahogy a nők számára az, hogy magasabb szintű férfiaktól foganjanak meg. Összességében azonban a rendszer mégis jobb, mint az előző.

A fent leírtak egy kérdést hagynak nyitva: milyen szintűek is vagyunk? Mert oké, hogy egy 150 kilós, 160 centis, pattanásos hisztériázó nő alacsony szintű, de a középső részen mi a helyzet?

És ez az a pont, ahol nagyon sok nő elkezdi tesztelni, hogy milyen szintű partnerrel tud szexelni, és milyen ellenszolgáltatásokat várhat egy alacsonyabb szintű partnertől a szexért.

És ez az a pont, ahol nagyon sok férfi úgy tekint a nőkre, mint megnyerhető tárgyakra, nem pedig mint személyekre. Különösebben nem tehet róla, szociobiológiailag ezt látja benne.

Na, akkor most nézzük a kérdésedet: "El fognak fogyni a normálisan gondolkodó, tisztességes pasik?" NEM.

Ha nem vagy nagyon csúnya, BÁRMIKOR találsz hűséges, kedves, és okos férfit magad mellé. Kérdés, hogy hogyan fog kinézni, és milyen szociális helyzete lesz.

Viszont a vészharangot húzod a fülemben azzal a mondattal, hogy: "az átlag feletti lányok is maximum átlagosak a szemükben"

Ez azt jelenti, hogy olyan srácokról beszélsz, akik válogathatnak, vagy a jövőben válogathatnak majd. Azt írod, rendes egyetemre jársz, elképzelhető, hogy a közepesen kinéző szaktársaid jó anyagi helyzetüknek hála 5 év múlva szinte bármelyik, koliban nyomorgó egyetemista csajt meghúzhatják. Ezért ne ítéld el őket.

2014. nov. 6. 18:25
 34/56 anonim ***** válasza:
89%

Provokáció felsőfokon...

Gondolkodtál már azon, hogy manapság a házasságok nagy többsége miért végződik válással? Miért van az, hogy olyan rövid ideig tart egy-egy kapcsolatod? Miért nem tudsz igazán baráti kapcsolatot kiépíteni az ellenkező nemmel?

Nem gondolnád, de egész egyszerű a válasz. Az egész társadalomban a külsőségek kapták meg a legfontosabb értéket. Azt hisszük ha találunk olyas valakit akinek kölcsönösen bejövünk külsőre akkor egyúttal megtaláltok az igazit. Rohadt nagy tévedésről van itt szó.

Valaha is elkezdted magadtól kérdezni, hogy mi alapján keresel magadnak párt? És, hogy azok a tulajdonságok mi alapján tetszenek neked? Garantálom neked, hogy egyik se a te saját elképzelésed. Mindegyiket az alapján válogatod meg, hogy a társadalom által elfogadott-e. Ezeket hallottad, ezeket láttad tehát ezzel tehát hasonlóan választasz.

Könnyű sodródni az árral, tehát miért is mennénk szembe vele? Ha az a menő, hogy tökéletes testű, magas presztízsű és vagyonú embert keressünk maguknak, akkor miért kellene nekünk az ezzel ellentétes?

Egy szó mint száz, nem a férfiak vagy nők gondolkodásával van a gond, hanem egész egyszerűen ezzel a társadalommal. Az ami még a szülői befolyásnál is erősebb. Ahogy Madách is megmondta, "mert a jó sajátja míg bűne a koré mely szülte őt".

2014. nov. 6. 18:29
 35/56 anonim ***** válasza:

"Gondolom, akkor nőként nem lehet kivívni a férfiak tiszteletét sehogy."

De, mégpedig ennek a szociobiológiai vonatkozású képlete az, hogy sokkal többen akarnak megdugni, mint ahánynak sikerült, ÉS mindezt úgy, hogy a többiek erőforrásait nem veszed el.

"Ha egyből odaadod magad, akkor r*banc vagy, ha meg nem akarsz minden jöttmenttel összefeküdni (mert ugye adjanak a nők esélyt mindenkinek, mert különben felszínesek is, ha csak annak adnak, aki nekik tetszik)"

Nem. "R*banc ugyanis az, aki a szexet az érdekérvényesítése eszközeként (közepes szintű férfiakkal) és élvezeti okokból (magas esztétikai szintű férfiakkal) párhuzamosan műveli."

"Ez alapján akkor a nő csak egy állatnak tekinthető, aki arra való, hogy kielégítse a férfiak igényeit. Vagy rosszul értelmezem?"

Igen, mert a nők egy részhalmaza az embereknek, a társadalomnak, stb. Aki ilyen leegyszerűsítően látja a képet, az bolond, kerüld el. A legtöbb vonatkozásban én a feleségemben az embert látom, a jószívű anyát, a megbízható társat, a szorgalmas szakembert, stb. Ugyanakkor látom benne a csodaszép nőt és az isteni kefélőpartnert is, de nem az alapján ítélem meg az egészét.

"Vagy akkor hogy kéne egy nőnek viselkednie, hogy nézzék valamibe és ne csak azt vegyék figyelembe, mikor húzza már le a bugyiját? Azért ezt is kifejthetnéd."

Ez összetett kérdés, szerintem nincs ilyen, hogy hogyan kéne viselkedni, mert ha lenne előirat, az megszüntetné a felelősséget. Viselkedjen mindenki úgy, ahogyan akar, csak tudja és tudassa ezt a potenciális partnereivel is.

2014. nov. 6. 18:36
 36/56 anonim ***** válasza:
79%

"második randin nuku szex"

A többi ponttal még úgy-ahogy egyetértenék, de ezen megütköztem, mert ez orbitális baromság. Szóval aki nem r*banc az már felejtős? Már az is gond, ha egy nőnek van tartása, és csak olyannal szeretne összefeküdni, akit ismer/szeret? Ha valakinek ilyen elvárásai vannak akkor az tényleg nem érdemel tisztességes nőt, szóval jobb is ha lelép a 2. randin ha nem kap szexet...

2014. nov. 6. 18:51
 37/56 anonim ***** válasza:
#37 olvasd tovább mire gondolok és miért :)
2014. nov. 6. 18:54
 38/56 anonim ***** válasza:

Meg azért remélem, hogy a második randin nuku szex az nem szó szerint értendő :DDDDDDDDD (ezek szerint nem)

De olvasom itt, hogy 6 hónapja együtt vagyunk és lefeküdjek e vele és hasonlókat és nem csak 17 évesektől hanem 23-25 -től is :D

Namost ilyenkor nehéz megállnom, hogy ne kérdezzem meg, hogy mégis ezt így hogy? :DDDD

2014. nov. 6. 18:57
 39/56 A kérdező kommentje:
Azért a második randi és a 6 hónap között van egy kis különbség...
2014. nov. 6. 19:00
 40/56 anonim ***** válasza:

Igen félreérthető volt nem kicsit :)))

De a lényeg, hogy a kéretés az biztosan nem jó. fiúnál bejön férfi gondolkodóba esik rögtön.

2014. nov. 6. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!