Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gusztustalan, hogy a férfiak így gondolkodnak? (tisztelet a kivételnek! )
"tökörésztek egy sima szexen is"
"második randin nuku szex"
Igen, pont az ilyen gondolkodásról beszélek...
(És feltételezem, aki meg szétteszi a lábát rögtön, az (is) egy r*banc a szemedben...)
elképesztő válaszok,de már meg sem lep.
apollyion te komolyan ennyibe nézel egy nőt?
Nem, csak 36 vagyok és épp elégszer néztetek hül*ének.
És elég hamar rájövünk, hogy ne méri meg ;)
amit felsoroltam annak a 2/3-át megszívtam személyesen. 25 évesen már tudtam, hogy az amire ti azt mondjátok, hogy vágytok az az esetek 80%-ban nettó hazugság :)))
Megtanulunk nem úgy viselkedni ahogy mondjátok, hanem ami működik.
És nem hagyjuk megszivatni magunkat. Egyből kiszúrjuk a női játékokat és a "kéretjük magunkat" valami okkal hátsó szándékot, és azt mondjuk "na jó erre nekem nincsen időm, szórakozz mással"
Már mondtam a gyk-n egyszer. Erre valók a fiatal titánok.
Ők még felnyalják ezt ;)
nem kell a mártírkodás, nagyon nagyon jól tudod miről beszélek :) Neked is bizonyítsa hogy szeret és hozza le a csillagos eget is, és akkor majd talán egyszer összebújunk. Aham persze.
Az a férfi aki önfeledten "mer gyenge lenni" melletted az roh@dtul meg fogja nézni ki az. Ezért mondom, hogy igazi férfira vágytok, csak azt nem tudjátok, hogy az igazi férfinél te kilincselsz és nagyon nem keveset. :)
És két dobásod van ,az elsőnél szól, a másodiknál nem hív fel.
ez azért nem tűnik fel az ilyen nőtársaidnak mert messziről kiszúrják már őket és alapból "nem érek rá" :))))) És nem, a kérők között sem találod meg. Sosem állnak sorban. Egyszer szól hozzád egy kérdést tesz fel, egyszer "kóstol meg", és ha nem jó a válasz névtelenül, arctalanul megy tovább, és 20p múlva nem is emlékszel rá :) Pedig ő volt az akit kerestél :)
Csak remélem hogy nem vagy olyan ostoba, mint a kérdésed. Már a kérdésből látszik hogy te magad is generálod az ilyen pasikat. Az ilyen csajok miatt vannak ilyen srácok/férfiak. Add csak alájuk a lovat a viselkedéseddel, nincs még elég belőlük(mind pasiból, mind "húsdarabból")
"Egyetemisták között forgok, nem büfészak, mind jól szituált, amúgy értelmes fiatalemberek."
Szerintem neked és a hasonlókorú élettapasztalatoktól mentes emberkéknek inkább munkahelyen kellene forgolódniuk!
Kedves Dowd!
Gondolom, akkor nőként nem lehet kivívni a férfiak tiszteletét sehogy. Ha egyből odaadod magad, akkor r*banc vagy, ha meg nem akarsz minden jöttmenttel összefeküdni (mert ugye adjanak a nők esélyt mindenkinek, mert különben felszínesek is, ha csak annak adnak, aki nekik tetszik), hát, akkor is. Ez alapján akkor a nő csak egy állatnak tekinthető, aki arra való, hogy kielégítse a férfiak igényeit. Vagy rosszul értelmezem?
Vagy akkor hogy kéne egy nőnek viselkednie, hogy nézzék valamibe és ne csak azt vegyék figyelembe, mikor húzza már le a bugyiját? Azért ezt is kifejthetnéd.
"Szerintem neked és a hasonlókorú élettapasztalatoktól mentes emberkéknek inkább munkahelyen kellene forgolódniuk!"
Nyilván azt fogom tenni, komoly és használható diplomával, csak ugye nem 1-2 hónap alatt és nem a semmiért adják az ilyet. ;)
Ugyan már, mi abban a ri bancos, hogy viszonzod a másik érzéseit, és nyílt választ adsz ahelyett, hogy játszanál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!