Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gusztustalan, hogy a férfiak így gondolkodnak? (tisztelet a kivételnek! )
Evolúció...evolúció...
Mindig is a férfiak voltak erőfölényben, a nőknek muszáj volt hazugnak és manipulatívnak lenniük, hogy érvényesülhessenek. Ezért ekkora szarkeverők.
És akkor ezt is pontosítom, mert ez sem lesz világos: a 6 hónap sem fix szám.
A lényeg a kéretés. Amikor "tökörésztek". aki rendszeresen olvas mindig találkozhat azzal, hogy ha kívánja ne vacakoljon ha nem kívánja akkor meg hagyja a fenébe.
A nő tudja, hogy most igen és mikor nem. ez lehet két óra múlva is és két hónap múlva is. De tudja, és nem taktikázzon, a lényeg, hogy tudja mikor mit.
Mert egy egészséges nő ha így jár el, abból sosem lesz 6 hónap, de szerintem 1 sem :)))))
Ne haragudj, ez nem így megy.
Arra senkinek nincs ideje/energiája/kedve, hogy valójában elsősorban szexelni akar egy partnerrel, és ezért hónapokat várjon, meg a lelkére figyeljen. Többnyire ez nem érdekli, és amúgy sem őszinte vele, mikor úgy tűnik, hogy de; mivel úgy kell tennie, hogy nem akar vele egyből lefeküdni.
Ezt a mesét és ezt a pávatáncot egy tapasztalt férfi és egy tapasztalt nő nem járja végig. Tudják, hogy mik azok a tulajdonságok, mik azok az érzések, amit a másik bennük kivált, amik alapján lefekszenek egy partnerrel.
Ezek a dolgok van, hogy néhány óra alatt előjönnek, van, hogy néhány találkozás kell hozzá, de ez az előszobáztatás meg porhintés ez egy idő után nem kell senkinek.
Különben 16 éve vagyok házas, és nagy hülyeség azt hinni, hogy az első szex előtt kell bizonyítani a szerelmünket. Főleg utána kell, pláne a rossz időkben meg a közös bajoknál. Azt meg úgysem lehet megtudni, hogy hogyan viselkedne a partnered, ha pl. kiderül, hogy halálos beteg vagy.
"Arra senkinek nincs ideje/energiája/kedve, hogy valójában elsősorban szexelni akar egy partnerrel, és ezért hónapokat várjon, meg a lelkére figyeljen."
Ez a gond, hogy manapság már senkinek nincs ideje arra, hogy odafigyeljen a másikra, csak a szex a lényeg.
#45 érti mit mondtam (16 éve házas is, nem tinisrác :D)
Ez a "pávatánc" kifejezés nagyon ült köszönöm.
#44-46 meg nem.
Ha értené akkor azt is értené, hogy nem "odaadja" magát.
Pont azt mondom, hogy tudja mit mikor, kivel és miért. De akkor csinálja! Ha meg nem, akkor meg nem, de nem húzzák egymás idejét.
Erről beszélek, hogy van én-öntudata, és senkinek sem "adja oda magát". Mivel senki alá nem rendeli magát.
Aki "odaadja magát" (akár a párjának is) az ne csodálkozzon ha nem egyenrangúnak nézik.
Partner! Egyenrangú fél. Aki egyenrangúan dönt! Az elvárás ennyi. Vagy úgy dönt és akkor együtt vagy nem úgy dönt és nem.
Most őszintén. Akinek az 5. randin sem jövök be annyira, hogy el tudna képzelni egy szexet velem, az bárki szerint is 35 nap múlva kívánni fog? Egy fenét!
Egyébként végére értem az privát hullámnak és roppant tanulságos volt azt kell mondjam.
Kivétel nélkül férfiak írtak az "én úgy jártam", "velem ez történt", és egyetértő stílusban, (sőt volt aki megköszönte az összefoglalót)
De egyetlen nő sincsen köztük :)))
Ez nagyon elgondolkodtató uraim :) (és nem a jó értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!