Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el otthon, hogy leszbikus vagyok?
Hát én mindenképpen először külön-külön rákérdeznék a szüleimnél, hogy mi a véleményük a leszbikusokról. És úgy mondanám el nekik, hogy ne kapjanak szívinfarktust tőle.
Ha sem anyu, sem apu nem lenne jó véleménnyel róluk, akkor még nem mondanám el.
Csak megjegyzem, hogy egy 10 éves lány (és fiú) is általában már el tudja dönteni, hogy melyik nemhez vonzódik.
Feltéve, hogy nem biszex, mert akkor tényleg változhat még az éppen aktuális helyzet...
De van egy olyan érzésem, hogy már elmondtad, és most büntetésben vagy miatta.
Ha ezt a dolgot sikerül normálisan tisztázni majd, akkor jobb lesz minden. Ha másért nem is, de talán azért, mert -remélhetőleg- többet nem hallasz majd olyan kérdéseket, hogy: "Na és hogy állsz a fiúkkal?"
Szia. Én 15 évesen mondtam el itthon mert volt egy barátnőm akkor már 2 hónapja es nem akartam hazudni, hogy hova megyek, vagy hogy hol alszok. Igaz , hogy azt mondtam, hogy biszex vagyok csak hogy legyen egy kis reményük. Attól a naptól fogva apám hetente legalább kétszer megkérdezi, hogy mi van a fiúkkal? Anyukám meg elfogadta és "fedez" apám előtt majdnem minden esetben. Szóval ha úgy vesszük nem kéne még elmondanod mert csak viszályok lesznek belőle, főleg ha az egyszem lányuk vagy. Ha pedig már elmondtad próbáld elmagyarázni nekik hogy te attól még nem vagy más ember csak a világot látod másképp. Jöhetnek azzal a szöveggel hogy mit rontottunk el stb stb... csak magyarázd meg nekik hogy ehhez semmi közük nincsen hogy te a lányokat szereted. Mármint nem miattuk vagy ilyen. Ja és az előttem szólónak remélem, hogy nincs igaza mert ha ezért büntetnek... Hát nem is tudom. De az bíztos, hogy nem fognak megváltozni az érzéseid azért mert pl. szobafogságban vagy.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!