Hogyan? (álom/amerika/leszbikus/otthon/ boldogsághely/)
Lehet h rossz kategóriába írtam...akkor bocsiii:(
A lényeg az hogy: gimi után elköltöznék Amerikába valami kis szerethető városba:) ahol kedvesek az emberek szép a környék..tudtok ilyet??
És még azt szeretném megkérdezni, hogy ez az álmom az normális?:)
Leszbikus vagyok így, majd valahol szeretnék nyitni egy "boldogság" helyet....olyat ahol mindenki boldog lehet, önmaga lehet,...ahol lehet majd táncolni..lesz majd kisebb bál....
Olyan ahol mindenki Boldog:)
ez normális álom...?:)
Ja és hogy egy ilyen helyet megnyissak ahhoz mi kell?
Mármint véndéglátói mit tom én mi szakközép?:(
Én ezt nem tudom:((
Jövőre leszek 8.-os
:)
A kulcsmondatod: "Jövőre leszek 8.-os"
Kislany, jo almodozni es vagyakozni, az viszi elobbre a vilagot. Az is termeszetes, hogy 14 evesen a felhokben jarsz, aztan az almod szepen kezd racionalizalodni.
Hogy mi kell?
Usa vizum, zoldkartya, es rengeteg zoldhasu banko. Forintban minimum 10-15 millio egyaltalan az indulashoz.
Tapasztalat es tudas nelkul boritekolt a bukas. Kereskedelmi vegzettseg nelkul ne is gondolj erre.
Az első jól mondja.
Viszont a jó hír az, hogy nem kell ahhoz messze menni ahhoz, hogy boldog legyél. Keresd a normális embereket magad körül. Vannak, még akkor is, ha a nagy többség nem az :)
Megélni meg itthon is meg lehet, ha tanulsz rendesen és utána szorgalmasan dolgozol. Ha vállalkozol, akkor még nagyobbak a lehetőségek.
Koszonom mindenkinek
Az egyetem?
Vagy...?
Egyetem Magyarorszagon vagy Amerikaban?
Utobbi egy eletre eladosit. Itthon tanulj jol, es akar ingyen is tanulhatsz.
Vállalkozáshoz nem papír kell... hanem pénz és ész a megvalósításhoz.
Leszbikus... lol :-/ :( (ha tudnádmi az...)
13 évesen még nem tudhatod, hogy leszbikus vagy... Még nem találkoztál igazi pasival, adj magadnak még néhány évet.
Az ötleted jó, csak rossz a kivitelezés. Első körben inkább az alábbit javaslom: végezd el a gimit, majd jelentkezz egy külföldi főiskolára, hogy végzettséget szerezzél és megtanuld a nyelvet. Az északi országokban és még néhány európai országban ingyenes az egyetem, csak a lakhatásodat kell fizetned, de van pályázati lehetőség és akkor akár ingyenes is lehet teljesen....
Azután, ha van már képesítésed, akkor nyugodtan menj ki először egy rövid időre az USÁ-ba, nézz körül, milyen munkalehetőségek vannak. Vigyázz, ha engedély nélkül dolgozol ott, örökre kitiltanak!
Én mondjuk a helyedben inkább Kanadát céloznám meg, sokkal barátságosabbak az emberek és onnan bármikor átruccanhatsz majd amerikába.
Vagy... menj hozzá egy amerikai sráchoz és azonnal meglesz a lakhatásod és az állampolgárságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!