Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el otthon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el otthon, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
14/L vagyok és nem tudom hogyan mondjam el otthon, vagy egyáltalán elmondjam-e, hogy a lányokat szeretem.

2014. nov. 4. 16:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Ne mondd el semmiképpen majd 4-5 év múlva vagy ha lesz barátnőd akivel komolyabb a kapcsolatotok.
2014. nov. 4. 16:26
 2/18 anonim ***** válasza:
46%

Kislány, ne mondj semmit.

Még gyerek vagy, nem értél meg a szerelemre.

Most kezded felfogni, hogy milyen az, ha van egy másik ember melletted, aki nem csak barát.

Amit most érzel, csak egy különös vonzalom, vagy talán vonzalomnak sem nevezhető. Pár év és rájössz, hogy milyen az ha fiúd van.

Butaság amit érzel, akármennyire komolynak hiszed.

2014. nov. 4. 16:27
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Majd ha beleszeretsz egy lányba. Ennyi idős lánytól azt is nagy kijelentésnek venném, hogy hetero.
2014. nov. 4. 16:29
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

A második válaszoló írását hagyd figyelmen kívül, mert hihetetlen nagy baromság.

Én azt tanácsolom neked, hogy várj még ezzel! Majd ha szerelmes leszel, lesz egy párkapcsolatod, akkor mondd el otthon! Addig bőven ráérsz.

2014. nov. 4. 16:29
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Második vagyok.

Nincs a válaszomban semmi butaság, egy 14 éves gyerek még a fiúkat sem tapasztalta meg.

Előbb magát kell felfedezni, s azután a fiúkat.

Most magát kezdte el felfedezni és ezzel kötött lelkileg barátságot, ezért hiszi hogy leszbikus.

Elhamarkodott döntés ez.

2014. nov. 4. 16:31
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
14 évesen ne mondj el semmit. Ha 25 évesen is ugyanezt érzed, majd akkor.
2014. nov. 4. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
14 évesen ez még túl korai, és közelről sem biztos.
2014. nov. 4. 16:41
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Persze, igazad lehet abszolút, de egy 14 éves gyereknek azt mondani, hogy majd úgyis fiúval fog járni, és butaság amit érez, elég gáz. Mi van akkor, ha tényleg leszbikus lesz? Magának sem meri majd bevallani, mert a jó szándékú emberek szépen belenevelték, hogy ez rossz és butaság...
2014. nov. 4. 16:43
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

Miért gondolod,hogy a lányokat szereted? Ez érdekelne..

amúgy ne mondj semmit,még ráér

2014. nov. 4. 16:43
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

"Persze, igazad lehet abszolút, de egy 14 éves gyereknek azt mondani, hogy majd úgyis fiúval fog járni, és butaság amit érez, elég gáz. Mi van akkor, ha tényleg leszbikus lesz? Magának sem meri majd bevallani, mert a jó szándékú emberek szépen belenevelték, hogy ez rossz és butaság..."

Istenem....

2014. nov. 4. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!