Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az, h a 15 ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, h a 15 ev koruli fiuk csak a ribikre es az elkenyeztetett csajokra hajtanak?

Figyelt kérdés
En ugy gondolom egy atlagos lany vagyok. Jo alakom van hosszu szoke hajam, kek szemem, okos vagyok ( az egyik legjobb gimnaziumba jarok), kedves vagyok veluk es nyitok felejuk de megis a tobbi csaj kell nekik...az olyan aki ma is szoknyaba meg harisnyaba jott, meg az olyanok akik meg mindig nem fogtak fel, h a top nem novemberbe valo...
2014. nov. 3. 23:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy en mar szeretnek valakit magam melle, de nem 2 honapra. Nem holtodiglant csak akarok egy hosszu, boldog kapcsolatot. De az en korosztalyom eretlen es csak az szamit, h kinek mekkora a melle, meg mennyire oltozkodik kihivoan...a felsobb korosztaly (17 evesek) pedig mar nagyobb lanyokkal akarnak lenni akikkel mar AZT is lehet. EN meg erre lelkileg nem allok keszen es meg egy 2 evig min. igy is marad. Am 14 eves vagyok. Szval egy 17 eves fiu semmikepp sem akarna pesztralno engem, ezert akarok inkabb az en korosztalyombol valasztani, de hiaba akarok, ha nincSC kit...:(
2014. nov. 4. 01:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesiras miatt. Keso van.
2014. nov. 4. 01:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Na igen mi 17 évesek már csak ilyenek vagyunk:), de ha normális a srácakkor képes lenne várni rád akármeddig, persze ehhez az kell hogy érdemes legyen rád várni.

Amúgy szerintem nem csak a 17 êvesek akarják azt :)

2014. nov. 4. 06:41
 14/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Hol laksz?
2014. nov. 4. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:
12 éve, amikor én voltam 15 éves, akkor is ez volt. Figyelj, a tinifiúk kanosak, a hormonok meg a farkuk vezérli őket... nyilván azokra tapadnak, akik a legk...sabbnak, legkönnyebben kaphatónak tűnnek. Tudat alatt, vagy tudatosan. Meg sztem az is benne van, hogy ált. a menő, lázadozó fiúk a hangadók az osztályban, és ők ált. azok, akik először akarnak dugni. Gyakran azt látom, hogy a kevésbé népszerű, alapvetően normálisabb srácok is őket követik, és azt hiszik, attól menők lesznek, ha ők is azt mondják, hogy a legjobb csaj a ribizli módon öltöző Juci, amikor lehet, hogy szerintük igazából nem is.
2016. szept. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!