Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkényeztetett vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett vagyok?

Figyelt kérdés
Mióta anyámék elváltak apámtól és a bátyjámtól mindent megkapok. Mindketten havi 100, van hogy több eurót küldenek a számlámra, illetve bátyjám itt hagyta nekem a lakását ahova bármikor felmehetek. Mindent meg tudok venni magamnak, de nem szoktam sosem kérkedni, van hogy kölcsön is adok, vagy meghívom a barátaimat ide-oda. A pszichológus depressziót állapított meg nálam, ezért apámnak bűntudata van, ezért kapok meg mindent. Kívülről amúgy minden csilli-villi de amúgy egy nagy sz.r minden. Multkor elsírtam magam a városban, odajött egy ismerősöm és elkezdett röhögni, hogy mit bőg ez az elkényeztetett pcsa. Akkor tavaly hívtak a szigetre, de én megmondtam, hogy sok füves majom közé nekem semmi kedvem menni, és megkaptam, hogy persze x helyre nyaralni menni van pénzem. Szinte csak fiú barátaim vannak 2 lányt leszámítva. Most megismertem egy idősebb férfit, és nagyon aranyos, mindig vesz nekem valami ajándékot, de nekem ezekre nincs szükségem, úgy értem többre menne egy szál virággal.
2014. júl. 8. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
1. mondatot is elég volt elolvasni, IGEN!
2014. júl. 8. 19:29
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem hinném, hogy az lennél. Egy normális csávó pedig semmit nem vesz.:D Csak akkor ha már kapcsolatban van vkivel.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
szerencsés vagy:-)semmi baj veled
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem derül ki, az ami a kérdésed tárgya, de az igen, hogy nálatok szeretet helyett pénz és ajándékot szokás adni. Azzal meg kitörölheted...
 5/14 anonim ***** válasza:
az idősebb pasi csak megakar dugni vigyázz vele!! és jobban válogasd meg a barátaid mert több mint valószínű,h csak kihasználják a pénzed!
2014. júl. 8. 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem tűnsz annak a többiek meg irigyek rád valószínűleg, a szigetes haverjaid meg valószínűleg ugyanolyanok mint a sok füves akik közé nem akarsz menni (nem csodálom, én sem mennék), azért szóltak be. Ez nem hiszem, hogy a pénzen múlna, ha 5 ft lenne a Sziget-jegy, akkor se mennék ki én sem...
2014. júl. 8. 19:31
 7/14 anonim ***** válasza:
azt hiszed a pénz kárpótolja azt ami belül elveszett? én hasonló cipőben járok...én tudom mit érzel és akik nem élték át ezt azok az "elkényeztetett p1cs4t" látják...pedig ha tudnák mennyire fáj...hagyd ezt a felesleges pénz költést...ne a külvilágra figyelj...próbáld meg a belsődet felfedezni és rendbe rakni...
2014. júl. 8. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
sok ilyen lányt ismertem, de csak személyesen tudnám megmondani, valóban elkényesztetett vagy-e
2014. júl. 8. 19:33
 9/14 anonim ***** válasza:

4-es válaszolóval egyet értek.

De mivel Te is tisztában vagy vele, hogy a pénz csak papír az ajándék amit kapsz, az csak tárgy és nem vágysz ezekre, addig nem vagy elkényeztetett.

2014. júl. 8. 19:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Remélem nem csak megd.gni akar, mert eddig ő az egyetlen, akivel őszinte vagyok. Próbálok "megjavulni", szedem a gyógyszereim, de csak akkor érzem magam jól ha vásárolhatok, és mindegy, hogy mit, másnap megint vásárolnom kell. Ja, a csuklómon is van pár heg amit egy éve csináltam, erre is folyamatosan jönnek a beszólogatások, már voltam vele mikrodermabrázión, de ugyanúgy látszik.
2014. júl. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!