Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkényeztetett vagyok?
Figyelt kérdés
Mióta anyámék elváltak apámtól és a bátyjámtól mindent megkapok. Mindketten havi 100, van hogy több eurót küldenek a számlámra, illetve bátyjám itt hagyta nekem a lakását ahova bármikor felmehetek. Mindent meg tudok venni magamnak, de nem szoktam sosem kérkedni, van hogy kölcsön is adok, vagy meghívom a barátaimat ide-oda. A pszichológus depressziót állapított meg nálam, ezért apámnak bűntudata van, ezért kapok meg mindent. Kívülről amúgy minden csilli-villi de amúgy egy nagy sz.r minden. Multkor elsírtam magam a városban, odajött egy ismerősöm és elkezdett röhögni, hogy mit bőg ez az elkényeztetett pcsa. Akkor tavaly hívtak a szigetre, de én megmondtam, hogy sok füves majom közé nekem semmi kedvem menni, és megkaptam, hogy persze x helyre nyaralni menni van pénzem. Szinte csak fiú barátaim vannak 2 lányt leszámítva. Most megismertem egy idősebb férfit, és nagyon aranyos, mindig vesz nekem valami ajándékot, de nekem ezekre nincs szükségem, úgy értem többre menne egy szál virággal.2014. júl. 8. 19:27
1/14 anonim válasza:
1. mondatot is elég volt elolvasni, IGEN!
2/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az lennél. Egy normális csávó pedig semmit nem vesz.:D Csak akkor ha már kapcsolatban van vkivel.
3/14 anonim válasza:
szerencsés vagy:-)semmi baj veled
4/14 anonim válasza:
Ebből nem derül ki, az ami a kérdésed tárgya, de az igen, hogy nálatok szeretet helyett pénz és ajándékot szokás adni. Azzal meg kitörölheted...
5/14 anonim válasza:
az idősebb pasi csak megakar dugni vigyázz vele!! és jobban válogasd meg a barátaid mert több mint valószínű,h csak kihasználják a pénzed!
6/14 anonim válasza:
Nem tűnsz annak a többiek meg irigyek rád valószínűleg, a szigetes haverjaid meg valószínűleg ugyanolyanok mint a sok füves akik közé nem akarsz menni (nem csodálom, én sem mennék), azért szóltak be. Ez nem hiszem, hogy a pénzen múlna, ha 5 ft lenne a Sziget-jegy, akkor se mennék ki én sem...
7/14 anonim válasza:
azt hiszed a pénz kárpótolja azt ami belül elveszett? én hasonló cipőben járok...én tudom mit érzel és akik nem élték át ezt azok az "elkényeztetett p1cs4t" látják...pedig ha tudnák mennyire fáj...hagyd ezt a felesleges pénz költést...ne a külvilágra figyelj...próbáld meg a belsődet felfedezni és rendbe rakni...
8/14 anonim válasza:
sok ilyen lányt ismertem, de csak személyesen tudnám megmondani, valóban elkényesztetett vagy-e
9/14 anonim válasza:
4-es válaszolóval egyet értek.
De mivel Te is tisztában vagy vele, hogy a pénz csak papír az ajándék amit kapsz, az csak tárgy és nem vágysz ezekre, addig nem vagy elkényeztetett.
10/14 A kérdező kommentje:
Remélem nem csak megd.gni akar, mert eddig ő az egyetlen, akivel őszinte vagyok. Próbálok "megjavulni", szedem a gyógyszereim, de csak akkor érzem magam jól ha vásárolhatok, és mindegy, hogy mit, másnap megint vásárolnom kell. Ja, a csuklómon is van pár heg amit egy éve csináltam, erre is folyamatosan jönnek a beszólogatások, már voltam vele mikrodermabrázión, de ugyanúgy látszik.
2014. júl. 8. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!