Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkényeztetett vagyok?
Azért vagyok leminuszolva mert nem vagyunk tisztába az elkényeztetett szó jelentésével? Mindent megkap amit akar(legfőképp tárgyiasan gondolkozok itt) Igen! Ergo elkényeztetett de egy szóval sem mondtam hogy ettől egy beképzelt hülye p*csa lenne, de isten igazából ez nagy hűhó a semmire.
Kb. minden fiatal fiú és lány azthiszi hogy depressziós, minden 3. megakarja ölni magát vagy vagdosni holott csak bebeszélt baromság az egész, és a legjobb hogy az összes azt hiszi hogy ő különleges meg más, hogy vele teljesen más és rosszabb dolgok történtek mint a töbiekkel és "jajj ezt senki nem értheti meg" Hát k**rvára nem! Úgyhogy nem kell itt mártirkodni a semmi miatt. Mindenkinek megvan a saját gondja. Ő azért küzd hogy boldog legyen? Más meg azért hogy ne halljon éhen, sejtem mégse sír amiatt, hogy jajj gazdag vagyok, de depis, múltkor azt mondták elkényeztetett vagyok, most tényleg? Pfff
Attol, hogy valaki gazdag, meg lehet sz.r elete, kedves 11-es. Es utolso, a "nekem is mondtak,nhogy depis vagyok" es a "2 hetet kellett pszichiatrian toltenem" nem hinnem, hogy egy kategoria.
Kerdezo: nem hinnem, hogy az lennel. Sok sikert a gxogyulashoz, es azert legyel ovatos azzal a ferfival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!