Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkényeztetett vagyok? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett vagyok? Hogyan szokjak le róla?

Figyelt kérdés
Szóval mióta anyámék elváltak apám részéről nagyon el lettem kényeztetve és el is lustultam. Évi kétszer megyünk nyaralni, nyáron és télen is valami egzotikus helyre, mindenhová visznek kocsival, ha valamit akarok csak egy szavamba kerül, étteremben kajálunk, vagy rendelni szoktunk valamit Szórom a pénzt minden hülyeségre. Régebben pedig nem voltam ilyen, csináltam a házimunkát, ne hisztiztem...stb A baj, hogy lezdem másoktól is elvárni hogy úgy kezeljenek mint egy hercegnőt. Barátomnak is mindig mondom,hogy jöjjön elém, mert én gyalog nem megyek sehová...stb Szeretnék leszokni erről a stílusról, de nem tudom abbahagyni a pénzköltést, mindig kell vennem valamit Osztálytársaim mindig mondják, hogy gyűjtenek, maguknak vesznek ezt-azt nekem meg heti 20 ezer minimum elmegy, kezd beteges lenni.
2014. aug. 28. 16:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
22%
Gyere lenevellek
2014. aug. 28. 16:33
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

ez nem kérdés, tényleg az vagy

de neked legalább feltűnt és változtatni akarsz rajta, ez már jó kezdet

mielőtt vennél vmit, gondold végig hogy tényleg szükséged van rá vagy megint csak költekeznél

segíts be újra 1-2 házimunkában és próbálj meg tudatosan nem hisztizni és nem így viselkedni

2014. aug. 28. 16:34
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
add nekem a pénzt légyszii :D
2014. aug. 28. 16:35
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez majd akkor lesz gond, ha szüleid megunják és magadnak kell gondoskodni MAGADRÓL. Na ott lesz a cumi :)

Helyedben én is eltenném a lóvét.

2014. aug. 28. 16:36
 5/35 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Üdv a klubban!

Először is a felismerés már fél megoldás!

Másodszor. Tisztázni kéne miért is akarsz megváltzoni, és ezt a célt tartani végig szem ellőt.

Harmadik lépés, a fő kényeztető forrásnak szólni, hogy köszönöm amit eddig értem tettél, de most már inkább a káromra mint a hasznomra van. És megbeszélni a dolgokat, mit hogyan fogjanak vissza veled kapcsolatba.

Aztán körbekérdezni a barátokat, barátnőket, ők hogy csinálják a dolgaikat, és mindig egy kicsit bevonni az életedben.

A jelszó a tudatosság! Oda kell magadra figyelni, nagyon!

Ha már tudatosabban oda tudsz figyelni magadra semmi gond nem lesz. Élvezheted a dolgokat, anélkül, hogy elkapatnád magad.

Sok sikert kívánok!

6/35 anonim ***** válasza:
86%

Az ilyen lányokat messziről kerülöm!

A barátod se a belsődért szeret ;)

7/35 A kérdező kommentje:
Na igen, mostmár elkezdtem gyűjteni, de nem látom értelmét, mert ha szólok úgyis megkapok bármit. Barátaimra is sokat költök amúgy, ide-oda mindig meghívom őket.
2014. aug. 28. 16:37
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

A baj az ilyen emberekkel, hogy belőletek kerülnek ki a legtöbb öngyilkos, mikor a helyzetetek, egyik pillanatról a másikra megváltozik. Képtelenek vagytok a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. Azt hiszitek, hogy ez mindig igy marad, aztán mikor nem, akkor jön a pszichiátria jobb esetben, ha túlélitek a kisérletet.

Hát, nem is tudom mit kéne tegyél..

2014. aug. 28. 16:39
 9/35 anonim ***** válasza:
16%

Szégyeld el magad!! Itt gizdulsz hogy menyit koltesz...stb

És vidéken vagyi bárhol kisgyerekek ÉHEZNEK!

Mi se vagyunk csorok de ez nem az én érdemem szoval nem is villogok vele!

2014. aug. 28. 16:41
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el önkénteskedni egy szállón. Kíváncsi vagyok,milyen benyomásokkal gazdagodnál.
2014. aug. 28. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!