Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkényeztetett vagyok? Hogyan szokjak le róla?
ez nem kérdés, tényleg az vagy
de neked legalább feltűnt és változtatni akarsz rajta, ez már jó kezdet
mielőtt vennél vmit, gondold végig hogy tényleg szükséged van rá vagy megint csak költekeznél
segíts be újra 1-2 házimunkában és próbálj meg tudatosan nem hisztizni és nem így viselkedni
Ez majd akkor lesz gond, ha szüleid megunják és magadnak kell gondoskodni MAGADRÓL. Na ott lesz a cumi :)
Helyedben én is eltenném a lóvét.
Üdv a klubban!
Először is a felismerés már fél megoldás!
Másodszor. Tisztázni kéne miért is akarsz megváltzoni, és ezt a célt tartani végig szem ellőt.
Harmadik lépés, a fő kényeztető forrásnak szólni, hogy köszönöm amit eddig értem tettél, de most már inkább a káromra mint a hasznomra van. És megbeszélni a dolgokat, mit hogyan fogjanak vissza veled kapcsolatba.
Aztán körbekérdezni a barátokat, barátnőket, ők hogy csinálják a dolgaikat, és mindig egy kicsit bevonni az életedben.
A jelszó a tudatosság! Oda kell magadra figyelni, nagyon!
Ha már tudatosabban oda tudsz figyelni magadra semmi gond nem lesz. Élvezheted a dolgokat, anélkül, hogy elkapatnád magad.
Sok sikert kívánok!
Az ilyen lányokat messziről kerülöm!
A barátod se a belsődért szeret ;)
A baj az ilyen emberekkel, hogy belőletek kerülnek ki a legtöbb öngyilkos, mikor a helyzetetek, egyik pillanatról a másikra megváltozik. Képtelenek vagytok a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. Azt hiszitek, hogy ez mindig igy marad, aztán mikor nem, akkor jön a pszichiátria jobb esetben, ha túlélitek a kisérletet.
Hát, nem is tudom mit kéne tegyél..
Szégyeld el magad!! Itt gizdulsz hogy menyit koltesz...stb
És vidéken vagyi bárhol kisgyerekek ÉHEZNEK!
Mi se vagyunk csorok de ez nem az én érdemem szoval nem is villogok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!