Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkényeztetett vagyok? Hogyan szokjak le róla?
Figyelt kérdés
Szóval mióta anyámék elváltak apám részéről nagyon el lettem kényeztetve és el is lustultam. Évi kétszer megyünk nyaralni, nyáron és télen is valami egzotikus helyre, mindenhová visznek kocsival, ha valamit akarok csak egy szavamba kerül, étteremben kajálunk, vagy rendelni szoktunk valamit Szórom a pénzt minden hülyeségre. Régebben pedig nem voltam ilyen, csináltam a házimunkát, ne hisztiztem...stb A baj, hogy lezdem másoktól is elvárni hogy úgy kezeljenek mint egy hercegnőt. Barátomnak is mindig mondom,hogy jöjjön elém, mert én gyalog nem megyek sehová...stb Szeretnék leszokni erről a stílusról, de nem tudom abbahagyni a pénzköltést, mindig kell vennem valamit Osztálytársaim mindig mondják, hogy gyűjtenek, maguknak vesznek ezt-azt nekem meg heti 20 ezer minimum elmegy, kezd beteges lenni.
9 Hagyd, sosem fogja megérteni, már késő, hogy felfogja. Felesleges belekezdened, csak támadásnak venné, de el nem gondolkodna egy cseppet se. Ne tépd a szád. Felesleges..
2014. aug. 28. 16:43
12/35 Noblesse Oblige válasza:
Nem értem miért kell szapulni a kérdezőt?
Ő tehet arról, hogy a szülei sokat költenek rá? Kb. annyira, mint a kisgyerekek vidéken akik éheznek.
Ő felismerte a helyzetét és tenni akar ellene. Szerintem ez mindenképp egy pozitív dolog.
2014. aug. 28. 16:43
13/35 A kérdező kommentje:
Vidéken lakom én is, de ez a kisgyerekek éheznek elég elcsépelt duma. Attól, hogy én költöm a pénzt ők még ugyanúgy éhezni fognak sajnos. Na meg a sok rétinigrt nem nagyon tudom sajnálni... Viszont apám rengeteget adakozik mert ő is szegény volt fiatal koráig, hajléktalanoknak én is mindig adok.
2014. aug. 28. 16:46
14/35 anonim válasza:
Nem akar változtatni csak sajnáltatja magát!
"Elkeztem gyülyteni bár nem látom értelmét mert mindent megkapok"
Őszintén! Szerintetek ő meg akar változni???
2014. aug. 28. 16:47
15/35 anonim válasza:
Igen ő tehet,mivel irta szépen.."a barátaimra szeretek költeni,nemkell gyűjtögetnem,hiszen amúgy is csak ha kérek,megkapok mindent,csak egy szavamba kerül,mindig meg kell vennem valamit"
Ezekről ő tehet,mivel ezt akarja..ezt nem lenne muszáj,attól még hogy vastag a péntárcája..
2014. aug. 28. 16:47
16/35 anonim válasza:
Az ilyenekből szokott kokainos pezsgő ivó kis kur....
Akik egy szép este tul sok port szivnak fel mert ugy "megteheti" és távozik az élők sorából!
2014. aug. 28. 16:51
17/35 anonim válasza:
*Attól, hogy én költöm a pénzt ők még ugyanúgy éhezni fognak sajnos.
Régi zsidó mondás:
Ha egyetlen emberi lelket megmentesz, már az egész világot megmentetted.
Ha csak egyetlen gyereknek juttatsz már többet tettél annál, mint azok, akik a Gucci-ra tudnak figyelni, de az éhes gyerek mellett elmennek.
Egyetlen gyereket.
2014. aug. 28. 16:56
18/35 Noblesse Oblige válasza:
De őszintén! Most ki az akinek a szülei ha gazdagok lennének, bármit megadnának csak kívánni kell, azt nem használnátok ki? Nem kérnétek semmit?
Mert szerintem nagyon kevés nemcsak itt gyk-n hanem úgy a világban is, aki ezt megtenné.
2014. aug. 28. 17:02
19/35 WheneverYouWant válasza:
Kellett volna az élettől egy büdös nagy pofon ami akkorát csattan az arcodon hogy eszedbe se jut melyik a rossz úúúúút... ja ez egy zene? bocsi ez jutott eszembe.. Lehet még most sincs ez elkésve...
2014. aug. 28. 17:04
20/35 anonim válasza:
Hm... Dehogy akar megváltozni, egy cseppett sem gondolkodott el a dolgon. Próbálnál egyszer megdolgozni azért, amit szórsz... Tuti nem tetszene a dolog... Fejre is állhatsz, akkor is egy elkényeztetett liba leszel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!