Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a "kémkedésr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le a "kémkedésről"?

Figyelt kérdés

pár hónapja szakított velem az exem egy másik lány miatt. azóta csak azt látom facen, hogy ők találkoznak, nyomják fel a közös képeket, kiírják egymásnak, hogy szeretik egymást, stb. a lánynak van egy blogja, oda gyakorlatilag azt is leírja hogy levetkőztek... (nem szó szerint). tudom, hogy nem kéne nézegetnem, mert így nem tudok tovább lépni, de hogy álljam meg? és ha meg is állom, attól még megbotolhatok, és akkor egy hétre visszamenőleg fogom megnézni a tömérdek nyált...

amúgy azért nézegetem folyton, hogy hátha történik velük valami gáz. mert olyan is volt már hogy a csaj erről posztolt.

2014. jún. 24. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Köttesd ki a netet! :D
2014. jún. 24. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Elhatározás kérdése, én is hetekig voltam így, majd eldöntöttem, hogy ennek ideje véget vetni, mert csak magamnak ártok, és azzal, hogy nézem a dolgaikat, nekem nem lesz jobb, akkor se, ha nekik rossz.
2014. jún. 24. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

iratkozz le róluk, első lépésben

ha máshogy nem megy, akkor meg tiltsd le őket :D

2014. jún. 24. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a szakításunk napján tiltottam mindenkit, aki az exemhez volt köthető (vele együtt persze) és minden közös ismerősnek elmondtam, hogy nem akarok semmiről sem tudni, ami vele kapcsolatos... Máshogy nem lehet leszokni róla.

Bár az is tény, hogy én már nem szerettem, megcsalt és kruvára elegem volt belőle, így felüdülés volt...

2014. jún. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!