Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az, h a 15 ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, h a 15 ev koruli fiuk csak a ribikre es az elkenyeztetett csajokra hajtanak?

Figyelt kérdés
En ugy gondolom egy atlagos lany vagyok. Jo alakom van hosszu szoke hajam, kek szemem, okos vagyok ( az egyik legjobb gimnaziumba jarok), kedves vagyok veluk es nyitok felejuk de megis a tobbi csaj kell nekik...az olyan aki ma is szoknyaba meg harisnyaba jott, meg az olyanok akik meg mindig nem fogtak fel, h a top nem novemberbe valo...
2014. nov. 3. 23:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert 15 évesek, de köztük is akad kivétel.
2014. nov. 3. 23:08
 2/15 anonim ***** válasza:

Majd rájönnek később, hogy mit tesznek csak nehogy túl késő legyen.

Nem tudom hány éves vagy de próbálkozhatsz kicsit idősebbeknél is :)

Ui: legjobb gimi nem egyenlő azzal, hogy okos is vagy ;)

2014. nov. 3. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Figyelj. Letezik a valosag es letezik az amit az emberek a valosagnak akarnak felfogni. Dontsd el teged melyik erdekel a ketto kozul. Es haz az elso akkor ne a gyakorikerdeseken keresgelj hanem menj es olvass pszihologiai elmeleteket es kutatasokat a ferfiak es nok tarskeresesenek szokasairol. Ott fogod meglelni a valaszokat nem a Bibliaban vagy a gyakorikerdeseken...
2014. nov. 3. 23:12
 4/15 anonim ***** válasza:

1, általánosítani hülyeség

2, beleestél abba a hibába, hogy csak azokat veszed észre, akik ezt csinálják

3, ott vannak az értékes srácok, akik nem ezt csináljak és biztosan tetszel egyiküknek vagy inkább többnek is

4, minden korosztályban ez van, nálunk is, de az egyetem pl csak erről fog szólni

18/L

2014. nov. 3. 23:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Na vajon miért? 15 éves fiúknak az az elsődleges hogy végre megdugjanak valakit. A ribik és az elkényeztetettek a könnyű préda.
2014. nov. 3. 23:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem nyugtattatok meg :'D 2es...engem nem anyuci meg apuci tett be a gimibe. Magamtol kerultem oda azzal, h jo felvetelit irtam es 8 evig kituno voltam
2014. nov. 3. 23:29
 7/15 anonim ***** válasza:

a szoknya harisnya az általában tényleg nyerő,mert egyértelműen fel meri vállalni és megmutatni a nőiességét.

sok csaj meg sokszor úgy viselkedik,annyira nőies nagyjából,mint egy női testben élő férfi.

2014. nov. 3. 23:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Ez ok de ne novemberben, 10°Cban tegye :')
2014. nov. 3. 23:34
 9/15 anonim ***** válasza:
biztos közel lakik a sulihoz és betipeg gyorsan:)
2014. nov. 3. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy az 1-es írta, mert még gyerekek és nem értékelik eléggé azt, amit kéne! Csak arra mennek, hogy minnél jobb kinézet! Majd évekkel később rájönnek, hogy nem minden a külső!
2014. nov. 4. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!