Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megundorodhat tőlem egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodhat tőlem egy srác csak azért mert megtudja hogy többen is hajtanak rám?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 13:55
 1/10 A kérdező kommentje:
megundorodott*
2014. jún. 23. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha kellően ostoba és éretlen, akkor hogyne!
2014. jún. 23. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:
egész jól megvoltam vele(nem jártunk de sokat voltunk együtt), és meglátott egy másik sráccal az utcán (ezzel a sráccal is jóban vagyok. Azóta nem nagyon beszéltünk, meg köszönni is csak úgy köszön, hát nem tudom mintha utálna engem.
2014. jún. 23. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Féltékenységet okozhatsz ezzel neki. De akkor meg ő lesz a hibás, ha hagyja, hogy más "elvegyen" előle!
2014. jún. 23. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha hagyod és több vasat tartasz a tűzben akkor simán
2014. jún. 23. 13:59
 6/10 A kérdező kommentje:
úgy vette mintha megcsalnám, pedig nem is jártunk. Totál féltékeny, komolyan ha tudna ölni a szemeivel akkor kb. körülöttem nem lenne férfi.
2014. jún. 23. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok: szerintem próbáld meg megbeszélni vele ezt a szituációt, mondd el neki, hogy akkor mi történt közted és a barátod között, hogy állsz azzal a személlyel, illetve azt, hogy kettőtök között mi a helyzet.
2014. jún. 23. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak, ha bizalmatlan és önértékelési zavarai vannak. Ha bízik benned, önmagában és a kapcsolatotokban, akkor el kell bírnia, hogy esetleg vannak haverjaid a másik nemből is. Azért igyekezz mindig egyértelműen tudtára adni, hogy neked ő az igazi és az egyetlen.
2014. jún. 23. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tettél olyan kijelentéseket, jelzéseket a srác felé, amiből azt hiheti, hogy... Hagytad megfogni a kezed, hagytad, hogy átölelje a derekad, simogatni magad, stb, stb. Ha igen, akkor jogos az "undorodása", mert nyilván a másik srácnak is hagyod ezeket. És ezt tudja. Ez zavarja, hogy igyekezett veled párkapcsolatot kialakítani, erre te mással is próbálkozol.

Lehet itt dicsőítő ódákat zengeni a kitartásról, meg a hős szerelmes lovagról, de ezek csak a mesekönyvben vannak. Piszkosul tud fájni az ilyen. Úgy érzed, sínen van minden, látszólag ő is hasonlóan érez, erre derült égből villámcsapás, mással is így viselkedik... Ha így van, ennél többet mit tud tenni, hogy őt válaszd? Anyagilag tudna már hozzátenni a dologhoz csak.

Ha csak barátként gondolsz rá (kérdésedből nem így tűnik), akkor tisztázd vele, hogy csak barát. De az "undorodása" még akkor is jogos, mert ő másként értékelte a helyzetet, a te hibádból, mert nem voltál vele egyértelmű. Itt akármit csinálsz, te vagy a hibás, neki meg fájni fog.

2014. jún. 23. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet látta h más fiúkkal nyitott vagy és jól érzed magad, és lehet ezt nem tudja kezelni.
2014. júl. 10. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!