Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 éves kapcsolat után,1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éves kapcsolat után,1 gyerekkel mentünk szét párommal. Hogyan felejtsek? Féléve mentünk szét.

Figyelt kérdés
Csak komoly válaszadokat szeretnék.
2014. nov. 3. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Azért a pártalálás gyerekkel nem egy egyszerű menet.

Azt mindenképpen vedd figyelembe, hogy úgy rendezkedj be így különköltözés után, hogy férfi nélkül legyen egy kialakított és rendezett életed. Ez azért fontos, mert nem a férfitől fogod várni a helyzeted rendeződését és nem fog annyira fájni, ha nem jön össze a dolog, márpedig ez viszonylag sokszor fog előfordulni. Tudom miről beszélek, mert van egy kedves ismerősöm akivel négyszer csesztek ki így. Arról nem is beszélve, hogy a gyerek miatt kell a stabilitás.

2014. nov. 3. 14:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nekem 12 éve nincs családom meghaltakl szüleim,nincs senkim,és ezert nagyon angyon ragaszkodo vagyok,és nekem az a szó hogy CSALÁD az szent!!!!Nagyon megvisel hogy a gyerekem nem az apja mellet és mellettem nö fel :(
2014. nov. 3. 14:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Én 11 éve egyedül élek albérletben,és nem inkább a pár találás nehéz mert sok férfi van aki elfogadott volna igy ,és mindent megtett,csak nekem még nem ment :( Inkább a munka találása nehezebb igy gyerekkel :(
2014. nov. 3. 14:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Várj ezt most nem értem.

11 éve élsz egyedül de közben 5 évet együtt voltál valakivel akivel lett egy gyerek. Nem együtt éltetek? Most akkor mi van?

2014. nov. 3. 14:09
 15/20 A kérdező kommentje:
De vele voltam a 11 böl 5 öt amiböl kb 2 évet külföldön dolgozott,meg kb 2 havonta lelépett az anyjához mikor összevesztünk és itthagyott,de utána mindig vissza jött.
2014. nov. 3. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Jaa.. Így már értem. :)

Hmm nagy az isten állatkertje. Persze értem az indokaidat miért voltál vele együtt de... szóval soha nem értettem miért maradnak a nők ilyen - és már meg ne haragudj - osztályos gyökerekkel.

Én soha nem bántam így a nőkkel, soha nem viselkednék így mint ahogy ez és értetlenül állok a tény elött, hogy nők ennek ellenére együtt vannak ilyen nyomorultakkal.

Írtad, hogy az sajnálod, hogy a gyereknek az apja nélkül kell felnőnie, de azt azért megkérdezném tőled, hogy te tényleg ilyen embert akarsz és képzeltél a gyereked apjának? Aki lelép ha forróvá válik a talaj, megver téged stb.? Hát milyen embert nevelne az ilyen he? Nem. Jobb, hogy nincs is ott, vagy a lehető legminimálisabbra van korlátozva a gyerekkel való érintkezése.

2014. nov. 3. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy az a baj, hogy mindennek ellenére amit átéltél te még szereted, közben én már réges-réges-régen megfojtotam volna egy kanál vízben barátunkat. Csak úgy férfiúi szeretetből..
2014. nov. 3. 14:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom neked mégegyszer hogy nincs SENKIM,és albérletben lakok 39 ezer ft a gyesem meg 20 amit az apja fizet.Eddig azert nem léptem mert kb éhenhaltunk volna nélküle,volt hogy a családsegitöbe kértem segitséget de nem segitettek semmit.Mostis mikor féléve végleg elment apuka,bementem a polgármseterhez és ö adott munkát,3 honapra :( Kb ezert türtem eddig!!!É svaloszinü hogy a gyermekkorom miatt is ragaszkodom ennyire hozzá,mivel család nélkül nöttem is pszhiologushoz,csak jelen pillanat nincs rá pénzem :(
2014. nov. 3. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor csak egy kérdés: Mi lenne, ha kezedbe vennéd a dolgokat. Keresnél valamelyik nagyobb közeli városban munkát. Közben a városban, ahova akarsz menni, ott folyamatosan nézed a lakásokat+óvodát ahova be lehet iratni a gyereket.

Ha esetleg van valami állandó munka, akkor lesz hova menni, elhelyezni a gyereket.

Tudom mindez rohadtul egyszerű így leírva és nagyon nehéz a gyakorlatban, de megvalósítható.

Legyen terved, legyen célod. Ha a végére jutsz akkor nagyon jó lesz. Nem akarok itt papolni neked, de képes vagy rá. Ezért is imádom teljes szívvel a gyerekes nőket, mert akármire képesek.

2014. nov. 3. 17:15
 20/20 A kérdező kommentje:
A kislányomat szeptemberbe ugy volt fel se veszik bölcsibe mert mindennap hányt orditott még nem mentem érte,most szokott be.Ha én elvinném uj bölcsibe még jobban kibukna igyis szinte mindi9g történik velünk valami.Ez az egyik, a másik hogy ahoz hogy költözni tudjak pénz kell,ami jelen pillanat örülök ha anyi van hogy eszünk.Boltos a szakmam nehéz vele ugy munkát találnom hogy jo legyen minden :( De eddig is sikerült megoldanom nehezn mindig valami,most is fog.Remélem
2014. nov. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!