Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemétláda exem azért szakított 2 év után, mert neki 'nem kell komoly kapcsolat'. Gyűlölöm miatta, de mindig a közös emlékeink jutnak az eszembe. Voltál már így? Mit csináljak, hogy felejtsek?
Első nagy szerelem mindkettőnknek, és tényleg mindenben az elsők voltunk egymásnak.
Egy mesében éreztem magam,minden jó volt vele, nagyon sok közös élményünk van, már voltam a családjával külföldön is.
Aztán pár hónapja minden felfordult,kezdett hanyagolni,de akkor is én voltam a hibás és hisztis,ha felhoztam a témát.
Egy veszekedésnél kimondtuk,hogy akkor legyen vége.Ekkor idegesek voltunk.Aztán később közöltem vele,hogy nem tudok nélküle élni, változtatott rajtam a helyzet és elnézőbb lennék.Szinte már röhejes,hogyan próbáltam kibékülni.
Erre közli velem,hogy egy ideig nem akar velem újra összejönni.Majd talán az egyetemen.Rákérdeztem az okára,azt mondta,hogy nincs ideje, ő nem akar komoly kapcsolatot(!)elég volt és nem akar lekötött lenni.
Így még soha senki nem bántott meg,azóta is csak erre tudok gondolni.Miért hülyített 2 éven át ha nem akar komoly kapcsolatot?Vagy ez egy ilyen 'szabály'hogy az ember 'ki kell élje magát' még ha van egy szerető társa,akitől mindent megkap?Suliban sokszor fogom látni.Mit tegyek,hogy kiverjem a fejemből?Még a leckékre sem tudok figyelni.
Voltatok már így?17L
egy utolsó semmirekellő görénynek tartom,amiért így bánt velem,ráadásul még van mersze azt mondani,hogy talán majd idővel újra.
Ha tényleg szeretünk valakit,nem hagyjuk ott semennyi időre azzal az indokkal,hogy most még nem kell komoly kapcsolat.Majd hülye leszek visszafogadni..:/
Annyira rosszul érzem magam.Hogyan felejtsek ha látni fogom?:(
Köszi a válaszokat.
Nem,nem mondta meg egyenesen.Először annyit mondott,hogy idő kell neki,hagyott reménykedni,hogy minden jó lesz.
Mire mindenhogyan próbáltam vele békülni akkor bökte ki,hogy nem akar komoly kapcsolatot.Akkor miért vette velem olyan komolyan?Miért tervezgetett előre?Egy csomó olyan párocska van a környezetemben,akik együtt fejezték be a sulit,utána együtt léptek tovább,szeretik egymást.
Mindent megtettem érte,erre 2évet azzal zár le,hogy neki már nem kell.De ezt hiába magyarázom, azon van a lényeg,hogy hogyan felejtsek?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!