Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkoztok a párotokkal?
Figyelt kérdés
Ha nem suliból vagy munkahelyről ismeritek őt, akkor milyen gyakran szoktatok találkozni az ismerkedős szakaszban és milyen gyakran akkor, amikor már komolyan gondoljátok?2014. máj. 13. 14:12
5/7 A kérdező kommentje:
olyanokat kérdezek, akik nem távkapcsolatban élnek és működő párkapcsolatuk van.
nem tudom mi számít soknak vagy kevésnek. Nekem heti kevés, de megfojtani sem akarom a párom. Ezért kérdezem.
2014. máj. 13. 14:42
6/7 A kérdező kommentje:
a szám lemaradt: heti 2 a kevés nekem
2014. máj. 13. 14:43
7/7 anonim válasza:
Amikor a páromat megismertem, napi szinten találkoztunk, ha csak néhány percre is...
Egy hónap után már többet voltam nála, mint otthon, 2-3 hónappal később meg gyakorlatilag már együtt éltünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!