Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkoztok a párotokkal?
Mi négy hónapja vagyunk együtt a barátommal, de csak hetente két este találkozunk. Én szeretnék többször, de nem akarok nagyon tapadós lenni, a nyakán lógni. (Ez az első párkapcsolatom, nem tudom, mennyire erőltethetem, nem akarom, hogy rám unjon. Egyáltalán milyen gyakran szoktak a párok találkozni?)
A barátomnak úgy tűnik, teljesen megfelel a jelenlegi helyzet, nem tesz túl sok erőfeszítést, hogy gyakrabban lásson. Ami még zavar, hogy ha találkozunk, akkor mindig nála is alszom, és van szex is - megfordult a fejemben, hogy vajon csak azért van velem, hogy legyen, aki lesz.pja?
Életed első párkapcsolatában négy hónapja vagytok együtt, és már rég szexeltek? Érdekes...
Egyébként meg beszéld meg vele ezt a dolgot. Néha csináljatok mást, mozduljatok ki otthonról, valami közös program, ne aludni menj csak át hozzá, meg szexelni.
#1: Ilyen szempontból eléggé elszúrtam a dolgot. Azért feküdtem le vele olyan hamar, mert féltem, hogy egyébként nem kellenék neki, nem érdekelném. Egyébként huszonéves vagyok már, nem tini.
Viszont szerintem túl korai volt nekem a szex. Ezért lehet az, hogy még most sem tudom elengedni magam szex közben, és egyáltalán nem élvezem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!