Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el egy mondatot?
Figyelt kérdés
Mikor még csak barátok voltunk, nagyon sok mindenről beszéltünk. Szóba kerültek a barát-barátnők is. És egyszer kijelentette, hogy az a jó csaj aki ha kiszáll a kocsiból mindenki utána fordul. Majd összejöttünk. Már lassan 2 éve együtt vagyunk, de én ezt a mondatot nem tudom elfelejteni, mert hogy én nem olyan vagyok. Nagyobb a combom és a fenekem, a mellem meg nem túl nagy. Ő mondja, hogy megváltoztak a gondolatai de ettől a mondattól nem tudok szabadulni. Koplalok, nem eszek, és már kezdek betegesen viselkedni... Mit tegyek?2012. júl. 6. 10:27
1/5 anonim válasza:
?
Most annyira duci vagy hogy nem tudtál kiszállni a kocsijából?
2/5 anonim válasza:
Ha egyedül nem tudod ezt helyretenni magadban -pedig mondta, hogy már megváltoztak a gondolatai- akkor menj el pszichológushoz, mert ennek így nem lesz jó vége! Egy ilyen kis semmiség miatt nem szabad, hogy tönkremenj.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér. Kb 2-3 kg felesleg van rajtam, ami leginkább a combomon meg a fenekemen jelenik meg. Nem a kocsiból kiszállással van a baj, hanem hogy nem vagyok az a tipikus csaj aki után mindenki fordul meg fütyül. Tudom hogy nem mindenkinek kell megfelelnem csak NEKI... de ez a mondat belém ragadt
2012. júl. 6. 10:31
4/5 anonim válasza:
'és azt is mondta, hogy neki csak az "olyan jo" csaj kell? IGEN??? Na akkor meg ne parázz és ne legyél hp. Örülj, hogy jol összejöttetek. Ne b el hülyeséggel!
5/5 AvernusTriad válasza:
Gratulálok, sikeresen kialakítottál magadnak egy komplexust! A nyereményed: önmarcangolás. tedd túl ezen a hülyeségen magad, és ha egedül nem megy, fordulj szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!