Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el valakit?
Figyelt kérdés
Teljesen készen vagyok tőle, 7 éve nem beszéltem vele,de mindig ő jár a fejemben. Nincs olyan nap hogy ne gondoljak rá. Ha valahogy nem gondolok rá, akkor álmodom vele, általában azt hogy meghal,vagy ilyenek, nagyon megvisel.Ez már beteges szint? Mit tegyek? Hogyan felejtsem el? Veletek volt már ilyen? Mitől lett jobb?2012. jún. 12. 22:52
2/7 anonim válasza:
Ez tuti hogy nem normális dolog.
3/7 anonim válasza:
Egyébként meg keress egy másik párt, akkor nem fogsz rágondolni. Felül kell írni a régi jó emlékeket, jobb újakkal.
4/7 anonim válasza:
én is ettől félek ha elhagynám pasim mert nagyon közel került hozzám nem egy átlagos kapcsi :S
5/7 anonim válasza:
egy hónapja szakítottam.
nagy szerelem volt, tényleg nagyon szerettem, őis engem..:/7
én msotvagyok ugy, hogy midnen nap gondolok rá..:/ és bánom hogy elvesztettem de csak amgam okolhatom.
ő már továbblépett, uj pasi, és boldog..:/
nagyon fáj ez nekem..:/ d enagyon...
pár hónapot adok még amgmanak...ha nemtudom elfelejteni, és nemjön össze más csajszi sem ,akkor drasztikus dolgokhoz folyamook..:/ mert már msot az őrültség határán vagyok..:/
6/7 anonim válasza:
ne legyetek már ilyen töketlenek...
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,de ez másabb jellegű. Lehet hogy tényleg segítség kéne. Mi nem jártunk, volt néhány futó kalandunk, csóknál tovább sose ment a dolog. Csak utána történt valami ami engem nagyon bánt, és nem beszélünk azóta,nem is látom. El is felejtettem volna, csak az egyik nagyszülőmről kiderült hogy rákos, és otthon ápoltuk a haláláig én pedig kapaszkodót csináltam belőle, mert ez jó élmény volt, jó volt álmodozni róla. Persze azóta jött néhány csalódás párkapcsolatok terén, meg szintén halálesetek.
2012. jún. 12. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!