Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem tudom senkiről elképzelni, hogy boldog lehet mellettem?
Figyelt kérdés
Egy ideje úgy érzem már, nem vagyok kapcsolatba való, pedig nagyon szeretnék. Tudom, hogy ördögi kör, mert így nem is lesz, de mégsem tudok mit csinálni az érzéssel. Egyszerűen látom, hogy nem a magamfajta férfiak kellenek a nőknek, és ez nagyon bánt.2014. nov. 2. 22:44
1/1 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de egészen jól tudom tényként kezelni. Majd ha alkalmasnak látom magam egy kapcsolatra, akkor ismerkedem. Erőltetni felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!