Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolna így?
Figyelt kérdés
Jobb kérdéscímet nem tudtam adni erre mert hát ez a megfelelő rám?!, 17f vagyok és hát van egy lány akire már tavaly év elején felfigyeltem annyiszor láttam, hogy már szinte beleékelődött a fejembe a szépsége, igen csak hát tavaly még ennél is szerencsétlenebb voltam, mondták sokan hogy háhá milyen szerencsétlen hangod van,gyenge is vagy szóval önbizalom nuku volt,szerencsére kiderült hogy hangképzészavarom volt, és azóta már megjavult a hangom(ennél mélyebb talán nincs is) kondizok 1 éve, de tavaly épp akkor mikor megtetszett felvettem msn-re azóta fent van, néha beszéltem is vele látott is már, de akkor direkt nem mentem oda hogy hát ilyen ...... biztos nem jönnék be neki, most ha odamennék hozzá beszélni vele, nem gondolná azt hogy hát ez a gyerek elég béna 1éve ismer és még csak most jön ide?2010. jan. 26. 16:40
1/4 anonim válasza:
Dehogy attól hogy 1 éve ismered nem kell egyből letámadni, szal nem lesz gáz, meg amúgy sem tudja hogy te már régóta táplálsz iránta érzelmeket:) az viszont jó lesz mikor együtt lesztek és elmondod neki hogy te már egy éve felfigyeltél rá ;)
2/4 anonim válasza:
Nem hinném h ezt gondolná..:)
Van akire sokat kell várni.
Az eltöltött idő tök mind1, csak a folytatás a fontos.
Kapcsolj rá!;)
15/L
4/4 A kérdező kommentje:
Volt egy barátja akivel járt vagy 2-3hónapot , és már régebbóta jártak egyszer, gondolom mi miatt járt vele, ekkora ősbunkó nem lehet senki.
2010. jan. 26. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!