Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki megmaszírozná egy cukker fiú hátát?
Figyelt kérdés
Fáj. Lakhelyet is írj kérlek!2014. okt. 28. 21:49
2/10 anonim válasza:
Mérnem mész el egy masszőrhöz vagy van aki házhoz is jön?
3/10 A kérdező kommentje:
#2: Nincs rá pénz. :(
2014. okt. 28. 21:59
4/10 anonim válasza:
Tegyél rá ágypoloska kolóniát. Reggelre szuperzsir lesz ne aggódj.
5/10 anonim válasza:
igen, ha nem messze lak ês már egy ideje ismerjük egymást. :-D ~Cinikeh69 ui.: akiket massziroztam azok azt mondták hogy jó vagyok ês elmehetnek masszornek.
6/10 anonim válasza:
Kenj rá disznózsíros disznózsírt reggel meg este. Délben meg egyél meg egy pacal pörit kovi ubival hidd el egyből jobban leszel. Ha nem akkor ismételd addig amég javulást nem tapasztalsz.
7/10 anonim válasza:
Menj oda a a lóhoz és húzd meg a farkát. Az úgy hátba rúg, hogy leesik a tüdőd :D
9/10 A kérdező kommentje:
Borsod.
2014. nov. 6. 17:44
10/10 anonim válasza:
Nekem is fáj a hátam és nagyon hálás lennék egy hátmasszázsért. Kedves, cuki, vidám srác vagyok Pest megyéből. Kedves lányok valaki segít nekem? Priviben is írhat, aki segítene. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!