Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy egy lány igénybe vesz egy férfi prostituáltat?
igen létezik de többnyire idősebb nők
vagy nem a legszebb lányok gondolom én
Ha sok pénzem lenne és gazdag lennék lehet "rendelnék" magamnak én is egy ilyen fiút :D de csakis olyat aki úgy néz ki mint egy David Backhem :D
tiszta olyan lenne mint a micsoda nőbe csak ez a micsoda pasi lenne és én lennék Regina Gere még lehet belém is szeretne xD
Attól, hogy valamire kínálat van, nem jelenti azt, hogy kereslet is van rá.
Sok férfi csinálna ilyet, de attól még kétlem, hogy a minimálbért megkeresnék vele, inkább csak álmodik a nyomor.
Ugyanígy dominából is sok van, de nem azért, mert a férfiak szeretik magukat megveretni, hanem azért, mert a nők férfiakat vernének. szóval ez nem kereslet-hanem kínálat alapú piac.
A szocializmusban is volt téli fagyi, de nem azért, mert az emberek azt akartak enni, hanem túl sok volt a fagyitölcsér a raktáron, és nem tudtak mit csinálni vele, úgyhogy ráerőltették a apiacra.
hatalmas a kereslet a dominákra, el se tudod képzelni
(engem is elfenekelhetne már egy lány..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!