Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik szép férfi akt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szép férfi akt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ez a kérdés nem épp ebben a kategóriába tartozik, de kérésem miatt muszáj vagyok ide tenni. Leginkább nőktől várnék olyan linkeket, példákat, amik szerintük művészetileg - de akár egyéb téren is - szépnek nevezhető férfit ábrázoló aktot mutat.

Egyáltalán egy férfiról milyen akt nevezhető szépnek, kellemes látványnak, vagy akár még vonzónak is?

Azt értem hogy sokat számít az egészséges, nem túlzásba vitt izomzat, a karakteres kontúr, de mégis, néhány példával mutassátok be nekem!

Köszönöm!

u.i.: NEM farkakról készült képek érdekelnek, de minél erotikusabb, annál jobban érdekel, hogy számotokra mitől lesz egy kép erotikusan is szép. Tehát mindenképp egész alakos képek érdekelnek.

2014. aug. 19. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 19. 14:24
 2/6 Kerida ***** válasza:
2014. aug. 19. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 19. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
2014. aug. 19. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 19. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért van köztük egy -két durva kondíció. Pl amelyiknek eres az alhasa. Gyakorlatilag színpadi forma, testépítő versenyen
2020. aug. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!