Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha egy szép lánynak pattanásos az arca, akkor felejtős nektek?
Ötös!
Nem mindenkinek van pénze ilyenekre. A másik meg, hogy valaki hiába kezelteti akkor is pattanásos lesz. Ez nem ápolatlanságból fakad, genetika is közrejátszik. Egyébként nem. Ha valaki szép, pattanásokkal is lehet szép.
utolsó előtti: 3 hetente...3 havonta, azt akartad írni:) bár 3 hetente biztos van az embernek 10 ezre.
Én a mai napig pattanásos vagyok (26 vagyok), ha fog.gátlóm van, akkor nem, de nem gyógyszerezem magam egész életemben. Anyukám is így volt, mert ő is a koszos bp-i belvárosban volt fiatal, az ember egyszerűen koszos.:)
Nem zavarta sosem a fiúimat!
Dehogy felejtős. Ilyen butaságokkal nem kell foglalkozni, ha valóban szép vagy (mert gondolom rólad van szó :) ) , emiatt nem leszel kevésbé vonzó.
Akik meg ilyenen problémáznak, szerintem felszínesek, mindenkinek vannak hibái. Nyugalom :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!