Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ha egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ha egy szép lánynak pattanásos az arca, akkor felejtős nektek?

Figyelt kérdés
Ha lehet, kort is írjatok, köszönöm. :)

2014. júl. 31. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az csak a máz. A töltelék a lényeg.
2014. júl. 31. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, bocs. 24
2014. júl. 31. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Pedig én annak a hive vagyok, hogy kezeltesse, mert nem kerül olyan sokba az a kozmetikus, nem kell a belváros szivébe menni a legdrágább helyre. A bőrgyógyászaton meg tényleg ha belső gyulladás miatt van akkor adnak rá gyógyszert is, nekem sok fiú és lány ismerősömnek is rendbetették pár hónap alatt.. és nem került örült összegbe.
2014. júl. 31. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Ahogy a 10. írja. :D

19F

2014. júl. 31. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem 15/f
2014. aug. 1. 08:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy írtatok! :) Nem számítottam ennyi pozitív válaszra.
2014. aug. 1. 10:04
 17/17 anonim válasza:
Nem. De nem kell rögtön ítélkezni. Lehet mindent megtesz azért, h ne legyen olyan, ez genetikai "adottság". Bár ápolni és megpróbálni kezelni sose árthat.
2014. aug. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!