Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami szerencsés a szerelemben. Több évig hajszoltam egy reménytelen álmot, most pedig kezdek beleszeretni egy olyasvalakibe, aki már foglalt. Mindketten harmadévesek vagyunk, egy szakon. Valamiért azonban eddig csak felületesen ismertük egymást, én nem vagyok az az ismerkedős fajta, inkább visszahúzódó, és a gyakorlatokon sem egy csoportba kerültünk általában. Nyáron viszont az egyik utolsó vizsga előtt beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy ugyanazt a szakirányt választjuk, és így is lett. Sokkal több közös óránk van így, és azóta többször is beszélünk.Mostanában pedig már nem csak felületes témákról beszéltünk, mint például a sulis dolgok, hanem személyesebbekről is elkezdtünk. Régebben nem tartottam különösebben vonzónak, de azóta már egy erotikus álmom is volt vele, és rajta kívül csak egy csaj van, akivel hasonlót álmodtam. A lényeg a lényeg, hogy úgy érzem, hogy szeretem, és úgy érzem, talán végre egyszer más is tudna engem, nem tudom, valami ezt súgja.

De neki van barátja, elég komoly kapcsolat. Boldognak tűnik, és vagyok annyira tisztességes, hogy ebbe sohasem rondítanék bele.

A legnagyobb gond, hogy nem hiszem, hogy lenne még egy olyan lány, mint ő. :/

2014. okt. 28. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, hidd el, hogy lenne. Ott rontod el, hogy nem keresel. Foglalt nőkkel felesleges az idődet vesztegetni.
2014. okt. 28. 19:49
 2/2 rodrigoo ***** válasza:
Te szerelmes vagy belé. A szerelem miatt érzed ugy, hogy nem lenne még egy olyan jó csaj mint ő. Ha nem a barátod vagy rokonod csaja, akkor ne add fel, nem biztos hogy a jelenlegi barátja az igazi. Szerintem látsz ebben a kapcsolatban valami esélyt arra hogy több legyen mint barátság, hogy szerelmed viszonozva legyen. Légy türelmes, ne startolj rá túl gyorsan, adj neki lehetőséget, hogy megismerjen és ha te vagy neki az igazi, akkor az majd kiderül. Barátságból lehet még szerelem, valami azt sugja, hogy képes vagy kivárni.
2014. okt. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!