Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt (rajtam kívül) olyan férfi aki totálisan sikertelen a nőknél és ezért haragot, gyűlöletet érez, kiábrándult teljesen?
Válthatnánk pár szót erről privátban, nem b..lni akarok!
Tényleg csak az írjon akinek már nagyon elege van. Köszi.
emiatt még nincs elegem belőlük
én se járnék egyelőre magammal :D
Nem értelek titeket, fiúk, miért vagytok ennyire kétségbeesve? Én ugyan lány vagyok, de nekem sincs sikerem a fiúknál (nem kérek priviket), de egyáltalán nem haragszom rájuk, nem gyűlölöm őket, és nem sírok miattuk (na jó, egyetlenegy konkrét személy miatt sírtam csak, de ő más). Mért nem próbáltok inkább valami másban sikeresek lenni? Lehet azzal jönni, hogy "könnyű azt mondani", de ugyanilyen könnyű így is gondolni. Tényleg.
Ui.: Ma nem igazán tudok fogalmazni, de remélem azért a lényeg átjön.
" Magyarul lúzerek...:D miert nem probalkoztok jobban,többet?"
Pl. mert senki se tanítja meg, hogy kell. Én beszélgetni se tudok, barátaim sincsenek, az emberek általában utálnak. Ebből hogy lehet hirtelen jobbat, többet próbálkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!