Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt (rajtam kívül) olyan férfi aki totálisan sikertelen a nőknél és ezért haragot, gyűlöletet érez, kiábrándult teljesen?
Figyelt kérdés
Válthatnánk pár szót erről privátban, nem b..lni akarok!
Tényleg csak az írjon akinek már nagyon elege van. Köszi.
2014. okt. 28. 17:44
11/22 anonim válasza:
Én is inkább magamat utálom, és a világot is részben hibáztatom, mert nagyban közrejátszik abban például a média, hogy ilyen felszínes az emberek 99%-a. Én ronda srác vagyok, teljesen határozatlan, elnyomnak, szóval nulla esélyem van barátnőt szeretni, mert ezekre az emberekre ragasztják rá az oly népszerű lúzer szót, mint egy bélyeget. A baj az, hogy szükségem lenne egy párra, mert így magányosan egyszerűen olyan ürességet, elkeseredettséget, kilátástalanságot érzek folyamatosan, hogy ha bele is kezdek valamibe, annak mindig kudarc a vége.
12/22 anonim válasza:
Ja, hogy megoldást is kínálsz? Kollektív öngyilkosságot akarsz szervezni talán? :D
13/22 anonim válasza:
Ezt nem tanítani kell,hanem magátol jön:DDD Es attól,hogy itt sajnáltatod magad és beletörődsz még nem lessz csajod..:D Ott a fa.bukk,meg a Tumbi,meg mittudom én még mi minden más,irj ra aki szimpi vagy bejön valami nagyongyenge uruggyel...Aztán a többi meg jon magatol..ha nem vagy jó nala,akkor nem itt siránkozni kell,meg bőgni hogy nincs nőd,hanem akkor is továbbmenni..felállni es legfontosabb hogy legyen onbizalmatok..hogy mindenki utal az tulzas..Nincsenek barataid..nemgond oszinte baratokaz szerezz o er vmit..Ott a viber is meg a line..ti meh itt luzerkodtok..ajjatok a sarkstokra ha csajt akartok..Nincs ronda no csak keves pia,visszafele is igaz..:DD Bocs szar az iphone..jo csajozast vagy onsajnalatot:D
14/22 anonim válasza:
Iphone, viber, tumbi...olyan jó, hogy egy 14-18 év közötti tini páwa próbál itt okoskodni, akinek köze nincs ehhez a témához. Menj, rakj ki facere egy sexy pikcsört a cicanacidban, aztán verd ki a lájkokra, ne itt koptasd a klaviatúrát.
15/22 anonim válasza:
Haragot,gyűlöletet inkább a világ felé érzek.Ebben a felszínes világban rám se hederítenek a nők,mintha levegő lennék.De azért haragszom a nőkre is,csak nem így kollektívan mindenkire ráhúzva,hanem csak a felszínesek iránt,ami úgy kb. a 99%-uk.Kivételeket keresem mióta élek,de sajnos még eggyel sem találkoztam életemben. :/
A kiábrándulás már folyamatba van,még pár év,aztán teljesen kiábrándult leszek,ebben biztos vagyok.Most is már nagyon közelítek hozzá.
23/F
16/22 anonim válasza:
Igazad van broo..nem en vagyok luzer..par HASZNOS tanacsot adtam..mindenkinek szivejoga eldonteni,hogy megfogadja e vagx nem..,vagy egyet ért velem vagy nem..Udv:#6,#13
17/22 anonim válasza:
Nagyra értékelem a próbálkozásod, de mindent adtál, csak hasznos tanácsokat nem. Nyomod itt a felszínes rizsát, s mint mondtam, a leghalványabb gőzöd nincs arról, milyen egy ilyen ember lelki világa, vagy hogy miért jutott idáig. De megnyugtatlak, az én szememben a hozzád hasonló felszínes emberek a lúzerek, csak sajnos ti vagytok többen...;)
18/22 anonim válasza:
Fognak még hozzám jönni a nők, majd 30 körül mikor rendes, normális férfit akarnak maguk mellé. De én pont akkor fogom lesz.ni őket.
19/22 anonim válasza:
Alkossatok kommunát és harcoljatok együtt...:-)
20/22 anonim válasza:
Nem vitatkozni akarok,es en csak joszantambol akartam segíteni..de Mi luzerek?:O:D igazad van fogalmam sincs milyen lehet egy ilyen ember lelkivilaga es sajnalom..,de nekem meges van csajom..:DD Szal nem én vagyok a luzer..:DD Azilyen embereknek jó a humoruk legalabb:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!