Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Részvétnyilvánítás: ezek után...

Részvétnyilvánítás: ezek után hogyan?

Figyelt kérdés

Exbarátomról van szó. A mai napig mérges vagyok rá, megfogadtam, hogy szóba se állok vele, mindenhonnan töröltem, új életet kezdtem, új kapcsolattal most már. Egyszer megpróbált felkeresni és bocsánatot kérni, de akkor is elhajtattam a házamtól, hogy meg ne lássam többet. Pár napja felhívott, hogy szeretne velem beszélgetni a múltról és nagyon sajnálja a történteket, nem akar már tőlem semmit, de mielőtt bővebben kifejtettem volna, rácsaptam a telefont azzal, hogy ne zaklasson soha többé. Nem is keresett,

DE

megtudtam, hogy édesanyját nemrég elvitte a rák. Egyből leesett, hogy azért keresett, mert én nagyon jóban voltam vele, szinte már úgy kezelt, mint a saját gyerekét és szeretne beszélgetni.

Ilyen esetben szerintetek mi a legjobb dolog, amit tenni lehet? Bármi hasznos tanácsot szívesen fogadok és köszönöm. :)

2014. okt. 28. 18:54
 1/5 anonim válasza:
0%
Hívd el egy homár vacsorára.
2014. okt. 28. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan nem tudnád venni? Köszönöm.
2014. okt. 28. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, ott lett volna rád szükség. Hívd fel, fejezd ki részvétedet, és biztosítsd afelől, hogy számíthat rád (de csak ha tényleg számíthat). Csak barátként kezeld, ne menj bele sajnálatból olyanba, amit nem akarsz!
2014. okt. 28. 19:09
 4/5 anonim válasza:
Hát ennyi megalázás után szerintem jobb ha jegeled a dolgot, ezzel már úgysem segítesz neki. Sajnos az életben ez egy reális tényező amit előbb utóbb mindenki megtapasztal, és gondolom nem te voltál az egyetlen akivel ilyen dolgokról tudna beszélni.
2014. okt. 28. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A harmas tanacsat fogadd meg! Harmas! Zold pacsi!:)
2014. nov. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!