Részvétnyilvánítás: ezek után hogyan?
Exbarátomról van szó. A mai napig mérges vagyok rá, megfogadtam, hogy szóba se állok vele, mindenhonnan töröltem, új életet kezdtem, új kapcsolattal most már. Egyszer megpróbált felkeresni és bocsánatot kérni, de akkor is elhajtattam a házamtól, hogy meg ne lássam többet. Pár napja felhívott, hogy szeretne velem beszélgetni a múltról és nagyon sajnálja a történteket, nem akar már tőlem semmit, de mielőtt bővebben kifejtettem volna, rácsaptam a telefont azzal, hogy ne zaklasson soha többé. Nem is keresett,
DE
megtudtam, hogy édesanyját nemrég elvitte a rák. Egyből leesett, hogy azért keresett, mert én nagyon jóban voltam vele, szinte már úgy kezelt, mint a saját gyerekét és szeretne beszélgetni.
Ilyen esetben szerintetek mi a legjobb dolog, amit tenni lehet? Bármi hasznos tanácsot szívesen fogadok és köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!