Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik évek múlva is gondoltak rá, egyszeri találkozás után?
5 éve megismerkedtem egy lánnyal, csak beszélgettünk, akkor is nagyon tetszet, és még most is eszembe jut elég gyakran. Egyetlen egy éjjszaka...azóta egyetlen egyszer láttam, én buszon utaztam, ő pedig sétált, ez 2 éve volt. Az a baj, hogy sehogy se tudom kiverni a fejemből, és azt se hogy nem kértem el a számát, csak a keresztnevét tudom :(.
Egyébként tudom, hogy azért is van ez, mert már egy jó ideje nincs is barátnőm, de amikor volt, akkor is eszembe jutott, de csak néha napján.
Szóval qrvára el akarom felejteni...
3 Sehogy. Sosem fogod tudni:)
Legközelebb azért okosabb legyél, és ne nézz kavicsnak egy gyémántot:D
Lehet hogy megtudnám találni, sőt, de nem fogok kérdezősködni, úgymond hülyét csinálni magamból...ahol találkoztunk, ott azóta se láttam. De egy ismerősömnek, az ismerősinek az ismerőse biztos ismeri, de hát na, mégis mi a f5szt mondjak? Tudjam meg, hogy hol lakik, és mennjek el a házához?
Egyébként pedig nem úgy van, hogy nem akarja, hogy megtaláljam, ez 1000%, csak egyikünk se tett lépést, hogy elkérje a másik számát, bár ezt inkább nekem kellett volna :D
Biztos, hogy megtudnám találni, de mit mondanék neki 5 év után? Hirtelen erre jártam, és eszembe jutott hogy itt laksz? Jah ez nem jó, ugyanis, nem tudok róla semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!