Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg az exemtől?
1-es: az oké, hogy én szeretem, DE:
egy évig jártunk, most a szemem előtt csajozik, de azért engem még kihasználna (időm, pénzem, testem, mindenem), sokszor leszar, de azért még keres, nehogy elfelejtsem, kb minden héten depis vagyok miatta, mert más nővel látom és hasonlók. El akarom engedni.
Amilyen gci most, meg sem érdemel, de nem könnyű túl lenni rajta (nem beszélni, nem találkozni vele), mert egy év nem múlik el nyomtalanul, első barátom volt és én még szeretem.
ha szereted menyj viszza hozzá :)
én a helyedben ezt tenném
hisz ha szereted akkor nem tudod elfelejteni
Ha más sráccal kezdesz el járni akkor viszont csak őt használod ki mert nem lesznek valódiak az érzelmeid.
Nincs mit tenni, te még mindig az exedre vágysz.
De nem értitek, hogy nem akar velem járni? Fél éve megy a huza-vona. Hogy lehetne elfelejteni (nem vitatom, hogy őt akarom, de mással is randiztam már azóta)? Nem rajtam múlik, hogy újra együtt legyünk.
A kérdésre szeretnék választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!