Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne az exemtől szívességet kérni?
Figyelt kérdés
Csak egy nagyon apró baráti szívességről lenne szó, amiben tudna nekem segíteni, de nem tudom, hogy mennyire lenne ciki őt kérni...2013. jún. 22. 19:21
1/4 anonim válasza:
ha béke van akkor nem ciki hiszen attol még hogy a kapcsoalt nem müködött még lehettek jóba. Én exem is nyaranta engem kér meg hogy szerezzek neki melót mert több embert ismerek. :)
2/4 Zakathol válasza:
Aztán azt mi honnan tudjuk, hogy mégis milyen a kapcsolatod az exeddel? Nyilván attól függ...
3/4 anonim válasza:
Ha nem haraggal váltatok el, miért ne? Mi is segítjük egymást az exszel.
4/4 anonim válasza:
Béla the impotens g*ci nem megmondtam hogynemszülöktöbb pulyát neked te milyen szivességé?!!?!!?!?!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!