Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek után szakítsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek után szakítsak vele? 17/L

Figyelt kérdés

a barátom elvárja hogy nála aludjak rendszeresen, ami lehetetlen mivel jogi egyetemre felvételizek idén és rengeteget kell tanulnom ( így kiesnének a hétvégék) valamint apukám se engedi azt hogy fiúknál aludjak és mivel én szeretem őt és tudom hogy félt, tiszteletben tartom a kérését.

A barátomat is nagyon szeretem de elgondolkoztam azon hogy szakítsunk mert ez olyan elvárás amit nem tudok betartani és ha meg esetleg megcsalna emiatt akkor az rámenne a felvételimre is

2014. okt. 28. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Aludj nála rendszeresen :D oszd be az idődet okosan !

Ha tényleg lehetetlen, akkor nem vagy felkészülve/alkalmas egy komoly kapcsolatra.

2014. okt. 28. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ezt nem érti meg lehet jobb is.
2014. okt. 28. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én ezt úgy látom, hogy éjjel úgysem tanulsz szerintem ( ha nappal meg igen), tehát hétvégén tanulás után nyugodtan átmehetsz hozzá aludni. Másnap elmehetsz haza, és visszaülhetsz a könyvek fölé. A kettő nem zárja ki egymást, éjjel nappal úgysem tanul egy egyetemista sem! ( tapasztalat!). Így a kapcsolatod is működőképes lesz, és a tanulás is megvan... Ha mindenki így látná a dolgokat, hogy egyik kizárja a másikat, nem lenne senkinek sem kapcsolata, sem nem lenne senki házas... Tudod ez egy apró probléma egy kapcsolatban, később pedig majd amiatt lesz a dilemma, hogy mondjuk eltérő munkarendben dolgoztok a pároddal? Mindent meg lehet oldani. :)) 24N
2014. okt. 28. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo en megertem a lanyt hiszen a jogi karra bejutni nagyon nehez foleg allamilag tamogatottra tudom mivel en meg most kezdtem a fosulit igaz nem jogi szakon, es azt hiszem 460 pont korul kell hozza es ahhoz tobb emelt erettsegi vagy nyelvvizsga is kell amiket teljesiteni eleg nehez es csak azt szeretne ha ezt mwgertene a baratja es ertene h igy nem tud rendszeresen ott aludni nala, viszont ha megprobalod beosztani az idodet akkor nem kell h emiatt lemondj a kapcsolatrol pl egesz hetvegen nem tanulsz hanem par orat vele toltesz vagy egyutt is tanulhattok nekem is segitett tanulni a parom, gondolom sokat akar veled lenni ha azt akarja h egyutt aludjatok viszont ha azt erzed h nem szeret igazan es ez csak egy szimpla elvaras akkor gondold at a dolgot mert en nem ismerem a kapcsolatotokat igy nem tudok pontos es megfelelo tanacsot adni
2014. okt. 28. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Őszintén? Szakíts vele és gyere össze velem.
2014. okt. 28. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Jogi egyetemre akarsz menni, de még ahhoz is nyúl vagy, hogy ezt a döntést meghozd magadtól, inkább egy halom idegen véleményét kéred ki. A lányok előbb érnek, mi? Ezt a topicot olvasva még kevésbé hiszem el, mint annak előtte.

Éretlen fehér kislány...

2014. okt. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!