Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIcsinalj akkor ha a fiu aki bokol neked es te is megszereted kiderul hogy van baratnoje?
Nálam is bepróbálkozott egy srác, akiről tudtam hogy barátnője van. Amikor felhozta a témát, csak bólintottam egyet, jelezve hogy tudomásul vettem. Erre csodálkozva kérdezte hogy: "Ennyi? Nem is mondasz semmit?" Válaszoltam: "Mit mondjak rá? Nem." - Akkor sem kezdtem volna vele, ha nem lett volna épp párom. Az ilyen közeledésekkel nem szabad foglalkozni. Már bocsánat, de a r.bancok kezdenek kapcsolatban / házasságban élőkkel. Tök mindegy, hogy a pasi mit állít. A "hű de rossz a kapcsolatunk" szöveget sem kell elhinni. Csak duma. Legyen mindenkinek tartása.
Csajok! Az ilyen próbálkozásoknak nem szabad örülni. Gondolkodjatok egy kicsit... Ez SÉRTŐ és POFÁTLAN dolog, mert a pasi nyilván feltételezi rólad hogy vevő vagy rá, ergo neked szinte bárki jó, még szabadnak sem kell lennie ahhoz hogy összeálljon veled.
csak én érzem úgy, hogy mindenki összevissza beszél?:D
lányok, most arról beszéltek, hogy a fiú azt mondja neked, hogy "hm.. milyen szép fülbevalód van" vagy "csinos vagy ma!" vagy "szép vagy" vagy "jó a cíipőd" vagy "szép a mosolyod" vagy ilyesmi?
mert ezt hívják bóknak...
viszont ha egy fiú ilyet mond egy lánynak, akkor arra gondol, hogy a lánynak szép a cipője, a haja, a fülbevalója, a mosolya vagy ő maga... de ez még nem jelenti azt, hogy akar is valamit!
7-es.
De beleszeret!
Ha beleszeret tanácsosabb hagyni úgy, hogy van barátnője nem igaz? Ne törje magát tovább.
öhm.. ki szeret bele kibe?
ne haragudj az értetlenkedésemért, általában nem vagyok gyökér, de most valahogy nem értem... meg mondjuk fogalmazhatnál világosabban is:D
ha arra gondoltál, hogy a bókolás hatására a lány beleszeret a fiúba... oszt.. miért? mert megdicsérte a cipőjét?:D nemáár, fiú vagyok és szoktam bókolni, azért egy lány elcsábítása többől áll:D
Hát, ha elkezd neki bókolni, szimpatikus lesz neki, jó vele beszélgetni, sokszor van a társaságában, érdeklődik felőle, azért úgy már simán megeshet. :)
Gondolom nem úgy vannak, hogy összetalálkoznak reggel 2mp-re "jó a cipőd". Másik alkalommal "szép a hajad". És így tovább. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!