Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már miért számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már miért számít cikinek, ha valaki verset ír a kiszemelt lánynak, vagy lerajzolja, megfesti?

Figyelt kérdés

Személyes és mások tapasztalatai alapján jutottam erre a kijelentésre. A lányoknak az efféle dolgok "cikinek", "gáznak" számítanak, sokszor nem is tudják hogyan reagáljanak rá, de legtöbbször - ha nem is mutatják ki- szégyellik az ilyesmit. De miért?

És tételezzük fel, hogy nem 12 évesekről van szó, és ezek a hódolatot és szerelmet szimbolizáló művek ténylegesen profi munkák, művészi értéket képviselő alkotások.

2014. okt. 19. 14:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
Nálam attól függ a dolog, hogy szerelmes vagyok-e az adott illetőbe vagy sem. A volt barátom, akivel 20 éves korom táján másfél évig jártam, nagyon ügyesen rajzolt, és egy absztrakt városképet készített nekem szülinapomra, amin én is rajta voltam távolról. Nagyon örültem neki, és sok évig kint volt a falamon, még akkor sem vettem le, mikor új kapcsolataim lettek, mert annyira tetszett. Egyszer egy aktot is rajzolt rólam emlékezetből, ezt nem tettem ki, de eltettem magamnak és örültem neki. Viszont volt később pl. egy olyan próbálkozás egy másik fiú részéről, hogy művészien megphotoshopolt rólam egy portrét és elküldte nekem, na, attól borsódzott a hátam, mert bár kedveltem őt, de nem tudtam volna beleszeretni, és éreztem, hogy ez a mű csakis azt jelentheti, hogy ő sokkal többet érez irántam, mint én iránta. Ez pedig nagyon kellemetlen, kínos érzés volt. Most már házas vagyok, és a férjemnek gyakran készítek magam ajándékokat (varrok, barkácsolok), mindig sokkal jobban szokott neki örülni, mintha valamit vettem volna neki, nem érzi kínosnak.
2015. ápr. 18. 20:34
 42/42 anonim válasza:

Egy hónapja vagyunk együtt a barátommal (tudom, nem sok idő, de most nem ez a lényeg) és írt nekem egy verset:) Nagyon kevés dolog az, amin meg tudok hatódni, de ennek a végén szó szerint potyogtak a könnyeim. Nekem nagyon jól esett és tudtam hogy teljesen őszinte.

15L a barátom 18 éves.

2016. szept. 9. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!