Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már miért számít cikinek, ha valaki verset ír
a kiszemelt lánynak, vagy lerajzolja, megfesti?
Figyelt kérdés
Személyes és mások tapasztalatai alapján jutottam erre a kijelentésre. A lányoknak az efféle dolgok "cikinek", "gáznak" számítanak, sokszor nem is tudják hogyan reagáljanak rá, de legtöbbször - ha nem is mutatják ki- szégyellik az ilyesmit. De miért?
És tételezzük fel, hogy nem 12 évesekről van szó, és ezek a hódolatot és szerelmet szimbolizáló művek ténylegesen profi munkák, művészi értéket képviselő alkotások.
Köszi a válaszokat! Ment is mindenkinek a zöld kéz, de azért meg is indokolhatnátok, hogy pl.: miért rémisztő az ilyen?
2014. okt. 19. 14:17
12/42 anonim válasza:
Nalam nem szamitana cikinek,sot...en ertekelem,hogyha egy fiu verset,netan festmeny keszit kedvesenek.Vagy ha a fiu tud zongoran jatszani,es egy dalt amit csak csak nekem szan elzongoraz szerelme jeleul...Es tenyleg szerelmes belem...A mai lanyok tobbsege mar nem tudja felbecsulni ezeket az ertekeket.
2014. okt. 19. 14:18
13/42 anonim válasza:
A fiatal nőkből kiveszett a romantika, az intellektualitás és a műveltség pedig ami egy vers megírásához kell abszolút taszítja őket.
Nekik izmok kellenek, melldöngető gorillák és primitív, piszkálódó megnyílvánulások, mert csak az ilyet tudják értékelni. Tisztelet a kb 1 ezreléknyi kivételnek.
2014. okt. 19. 14:21
14/42 anonim válasza:
Én írtam, hogy rémisztő, és elég egyszerű a magyarázatom. Ha nem vagyok benne biztos, hogy bele tudok szeretni a srácba, de szimpatikus, aranyos, meg minden, de ennél többet nem érzek, akkor inkább barátilag szeretek vele beszélgetni, függetlenül attól, hogy megvan arra az esély, hogy beleszeressek, és az nagyon kellemetlen, ha ő egy verssel fejezi ki, hogy többet érez nálam, mert ha már verset ír, akkor egyértelmű, hogy azt várja, hogy ennek meglegyen a hatása, de ennyitől nem biztos, hogy bele tudnék szeretni.
2014. okt. 19. 14:23
15/42 anonim válasza:
A huszezreseket lobogtassad drága fiam, ne a szr verseiddel jácod az eszed aranyapám hát ezért ciki
2014. okt. 19. 14:27
16/42 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem vereseket írtam. De tudom, hogy az sem menő manapság.
2014. okt. 19. 14:31
17/42 anonim válasza:
Nem csak a versekre, ugyanúgy a képekre is ugyanez vonatkozik, csak éppenséggel a versen keresztül próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire függ ez attól, hogy mennyire erős a kapcsolatom azzal a személlyel, akitől kapom. Ha már együtt vagyok azzal a fiúval, akitől kapom, akkor nyilván jobban esik, mint bármilyen más ajándék, amit pénzért vesz.
2014. okt. 19. 14:33
18/42 A kérdező kommentje:
Az előzőt a 15-ös parasztnak írtam.
2014. okt. 19. 14:35
19/42 anonim válasza:
"de ennél többet nem érzek, akkor inkább barátilag szeretek vele beszélgetni,"
Ezt a rohadt barátságot felejtsétek már el. A nők 99 százaléka képtelen a barátságra. Amit ti barátságnak neveztek az semmi több, mint a másik ember kihasználása.
2014. okt. 19. 14:35
20/42 anonim válasza:
Nem ciki, de en peldaul egy nekem irt verset tutira nem tudnek ertekelni, nyaltengernek tartom es utalom is a verseket (irodalom orakon a tobb szaz vers elemzese megutaltatta velem oket).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!