Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha egy fiú sovány?

Figyelt kérdés
180 centi és 55 kiló, ilyen a testalkata, ez lehet kizáró ok?Hány kilót kéne felszednie hogy azt mondhassátok ez már oké?
2010. jan. 24. 15:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Oké oké, akkor veszek egy bérletet:D
2010. jan. 24. 19:29
 22/30 anonim ***** válasza:

hát tényleg vékonyka,egy férfinek azért kell a test,vagyis h azért legyen nagyobb szélesebb erősebb egy nőnél úgy értem hogy ne törjön ketté alattam.Szerintem egyél sok sok csokit és gyúrjál vagy valami,de ne feledd ha igazán szeret valaki akkor nem kizáró ok de azért érted!

21L

2010. jan. 24. 22:55
 23/30 A kérdező kommentje:
Tehát gyakorlatilag a férfi státuszhoz hasznosak a kilók:D Értem én;)
2010. jan. 24. 22:58
 24/30 anonim válasza:
hány éves vagy? Nem kell kondi!!! csak súlyzó meg fekvő meg felülések... van olyan lány akit ez nem zavar de ahhoz h a legtöbbet ne zavarja knb 70.-nek kéne lenned :) de nézd az előnyeit, annyit eszel amennyit akarsz
2010. jan. 24. 23:28
 25/30 anonim ***** válasza:

hát azért ne latszodjon ki minden porcikaja, de ha nem tul nagydarab akkor nincs vele gaz : )

de ha neked ugy nem jon be, akkor ne menj bele .

rajtad all : D

2010. jan. 25. 15:56
 26/30 anonim ***** válasza:

nem sexi, nagyon nem sexi!

Hízzál olyan 5 kilót kb, és szedj magadra olyan 10 kiló izmot! :D

Na akkor szexi leszel!! csók (K)

2010. jan. 26. 15:41
 27/30 A kérdező kommentje:

Könnyű azt mondani, nagy meló ám ez az említett 15 kiló!:D

18 vagyok.

2010. jan. 27. 19:57
 28/30 anonim ***** válasza:

na figyu elmondom neked 25 normál méretű sült húst kéne megenned naponta 2 szer hogy meg látszódjon de ugy ez nem lehetséges ezért vegyél inkább fehérjét, napi 2 adagtól már 3 hónap után meglátszik a fejlődés rendesen

ha brutált veszel az már hamarabb is meglátszik csak az idegrendszert kurelja szét

a fehérje legyen veled

2010. jan. 30. 12:10
 29/30 anonim válasza:
gyorsan menny el kondiba, de nehogy nekem elkezdj bicepszezni vagy valami, húzózkodj, gogolj és fekvenyomj! a fehérjét meg szardle ide sok szénhidrátkell:) Sok sikert!
2010. jan. 30. 14:57
 30/30 anonim válasza:
előzővagyok, fehérje se árt, de így az elején szerintem jóval több szénhidtrát kell.
2010. jan. 30. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!