Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha egy fiú sovány?

Figyelt kérdés
180 centi és 55 kiló, ilyen a testalkata, ez lehet kizáró ok?Hány kilót kéne felszednie hogy azt mondhassátok ez már oké?
2010. jan. 24. 15:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez a fajta soványság nem túl esztétikus.. ez már gebe. ha egy fiú csinosa sovány de közben izmos, akkor az ok. kezdj el sportolni valamit!!!

24 L

2010. jan. 24. 15:21
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
egyetértek az első-vel.ez gebeség,ez egyáltalán nem jön be a lányoknak.
2010. jan. 24. 15:23
 3/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem szeretem a vékony pasikat.A te arányod meg hááát..nagyon soványka lehetsz.Szerintem ha feltornászod magad 75 kilóra már jó is lennél,persze izom legyen inkább mint háj,de 70ig küzd fel magad valahogy,nagyon pálcika lehetsz..

Oké én meg nem vagyok vékonyka lány,de nem ezért nem szeretem a nagyon vékony srácokat,hanem mert volt dolgom velük,de valahogy zavart hogy törékeny.

17/L

2010. jan. 24. 15:24
 4/30 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem biztos, hogy sportolás kérdése, de egy 20 kiló még minimum elférne rajtad...
2010. jan. 24. 15:25
 5/30 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tetszenek a vékony pasik, de tényleg nem ártana kicsit sportolni pl.vizilabda, kondi vagy hasonló.

L18

2010. jan. 24. 15:26
 6/30 A kérdező kommentje:
Attól hogy vékony vagyok még nem vagyok törékeny:D Ilyen vagyok genetikailag, ez ilyen családi vonás, anyukám 170 centi és 44 kiló volt ennyi idősen mint én:D
2010. jan. 24. 15:26
 7/30 anonim ***** válasza:
44%
Hát a 180 cm-hez kellene minimum 95 kg, hogy én azt mondjam rád, hogy okés vagy!
2010. jan. 24. 15:27
 8/30 anonim ***** válasza:
34%
nem kell betojni gyerek, én 85 voltam 3 hete és 2m vagyok igaz kisportolt alkatú vagyok pedig nem csinálok semmi sportot. Most kezdtem el 3 hete gyúrni szedem a fehérjét és már 90kg vok tom neked is tanácsolni a port nem árt semmit meg a buxák is buknak rá és a szél se fog elfujni.
2010. jan. 24. 15:30
 9/30 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem akkor is törékény vagy :D

Azért az 55 kiló nagyon eloszlik,eből elég nagy súlyt a csontod vissz és akkor ott van a többi belső szerved,szóval semmi nincs rajtad,csont és bőr vagy majdhogynem,ami egyenlő azzal hogy törékeny valaki.

De nem kell ezen besértődni vagy valami,ez az én véleményem,van akinek bejön van akinek meg nem.. :)

2010. jan. 24. 15:31
 10/30 anonim ***** válasza:
60%

Én 57kg, vagyok, és semmi problémám nem származott belőle. Rendszeresen sportolok, (futás, úszás, erőnlét fejlesztés) nőni nem növök, de erősödök. Pont alkatomnál fogva sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy meg kell védenem magam, meg azt, aki velem van éppen. "Sovány a srác simán megverjük azt jól van." Egyszer volt így, 14 évesen, 3 roma nemzetiségűvel nem bírtam, épp ezért kezdtem edzeni. Legutóbb egy hónapja kellett "alkotnom" megint, ezúttal 4 szintén roma emberszerű-képződmény ellen. Még el sem fáradtam, nemhogy szétüssenek.

19/F

2010. jan. 24. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!