Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha egy fiú sovány?

Figyelt kérdés
180 centi és 55 kiló, ilyen a testalkata, ez lehet kizáró ok?Hány kilót kéne felszednie hogy azt mondhassátok ez már oké?
2010. jan. 24. 15:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A soványság nem függ össze a csajozással sem, sem a törékenységgel.:D

Én sovány vagyok, kb te magasságod, és 63 kiló körül, mégis találok elég lányt.

Sőt, mentünk haza szórakozóhelyröl, 3an fiuk. Egyikünk(kis alacsony kigyurt csávó) beszólt egy 21-2 éves szerb agressziv állatnak(vajdaságban élek). Na, az kikenyte a falhoz haveromat. Ha én nem vagyok szét is veri, de így én vertem szét őt.:P (bár ebbe lehet hogy közrejátszik, hogy nem vagyok ugyan erős, de baromi gyorsan mozgok)... :)

2010. jan. 24. 16:33
 12/30 anonim ***** válasza:

én 183 cm vagyok, meg 76 kg! És még ígyis túl soványnak érzem magam! Az az 55 kiló nagyon kevés basszus!

Gimi elején-közepén voltam kb 60-65 kiló nagyjából a mostani magasságom mellé, pedig rendszeresen sportoltam, csak nem erőnövelő fajtát. Utána kondiztam 1 évet, változtattam az étkezési szokásaimon (sok hús, sok rizs, sok krumpli + ha van keret akkor tömegnövelő tápkieg), és szépen lassan jöttek fel a kilók. A kondizást kb. 70 kilósan hagytam abba, de attól függetlenül korizni meg teniszezni továbbra is rendszeresen jártam. Utána még 1 év eltelt, feljöttem 76 kilóra(kondi nélkül), és azóta ezt tartom.

2010. jan. 24. 17:10
 13/30 Valter6672 ***** válasza:
Én 16 éves vagyok, 182 magas 60 kiló...én is elég vékony vagyok, de én erre azt mondom, hogy inkább legyek vékony, mint ... Én is gondolkoztam már tömegnövelőn, remélem fog használni.
2010. jan. 24. 17:23
 14/30 anonim ***** válasza:

szerintem a lányok először az arcot pontozzák. legalábbis személy szerint én :D

de hordhatsz olyan öltözéket ami kicsit kövérít...

tesóm is vékony mégis sok csajnak bejön

de szerintem próbálj többet enni, még ha nem is kivánod mindig egy picivel töbet, de csak annyit h le legyél rosszul... és kitágul a gyomrod és mindig egyre többet kívánsz.

de a gyúrást én is ajánlanám, nem azt mondom hogy nagy izomtömbjeid legyenek de egy kis szálkásítás sosem árt :P

2010. jan. 24. 17:56
 15/30 A kérdező kommentje:
Általában 70-75 kilónak néznek az emberek mert nem látszik hogy sovány vagyok ruhában.Enni meg rengeteget eszek így is de semmi.
2010. jan. 24. 18:00
 16/30 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy rendellenességből is adódhat, hogy hiába eszel, nem hízol.
2010. jan. 24. 18:10
 17/30 anonim ***** válasza:
szerintem ha ruhán át nem látszik hogy az vagy, akkor semmi gond :D csak attól függ milyen barátnőt választasz, mármint h ő alkatilag milyen...
2010. jan. 24. 18:29
 18/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez nagyon gáz. én 180 centihez vagyok 58-60 kiló és még így is vékonyabb vagyok jóval átlagnál és nő vagyok. a te súlyod úgy, hogy ráadásul pasi vagy, nagyon kevés. ezt ne hagyd annyiban, vizsgáltasd ki magad, aztán kérj tanácsot dietetikustól vagy orvostól, hogyan szedhetnél föl. de zabálni nem elég, sportolni is kell, hogy kinézz valahogy.
2010. jan. 24. 18:59
 19/30 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs pénzem se sportolni sem semmire, nem engedhetem meg magamnak hogy pl. eljárjak konditerembe.
2010. jan. 24. 19:01
 20/30 anonim ***** válasza:
Ez rossz kifogás.. el lehet menni futni, és otthon is lehet erősíteni. egy pár 10 kilós súlyzóra meg nem hiszem, hogy ne tudnál beruházni, egyszer kell megvenni. egyébként ha kondibérletet veszel, havi 4000-5000 ből kijön, nem olyan vészes!!
2010. jan. 24. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!