Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a keresztfiammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a keresztfiammal? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ma megláttam ahogy a szennyes tartóból, kivette a tegnapi bugyimat és szagolgatta. Régebben már tűnt el bugyim, így azt gondolom hogy akkor az valószínűleg nála van...

Szerintetek megemlítsem neki, hogy láttam és beszélgessek el vele erről ? Vagy mit tegyek ? A viszonyunk nagyon jó, sok mindent elmond nekem, amit a szüleinek nem, de ezt nem gondoltam volna róla, hogy ilyet csinál.

2014. okt. 14. 21:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Na de kereszanyu ejnye valami kis csintalanságot vélek fel fedezni! Ha téged ez ennyire zavart volna akkor már az elején el raktad volna onnan vagy szóltál volna neki és nem ide írod ki kérdésben! Azért valljuk be őszintén 37 évesen már nem kell ilyenhez tanácsot kérni, és még nem is vér szerinti rokon! Nem lehet hogy valami kis csalafinta gondolat ütötte meg a kis agyadat! Mondjuk hogy izgat az hogy még ennyi idősen is van fiatal akinek fel áll a cerkája rád és be indította a fantáziád és most azt várod hogy helyes-e amit csinál, vagy csinálnál? Vagy csak nem meg fordult a fejemben hogy milyen lehet a fiatal hús? Ha én csak el megyek a fürdő ajtó előtt akkor nem veszem észre hogy bent mit csinálnak főleg nem csukott ajtónál, ő meg nem annyira hülye hogy nem csukja be az ajtót nehogy le bukjon, ha nyitva hagyta akkor azért hogy észre vedd és így akar jelezni hogy ő már meg érettarra hogy neked örömet szerezzen! Te ezt meg tetted és figyelted akár nyitott volt az ajtó akár nem így te szépen ki lested ! Még szerintem tetszett is amit láttál!
2014. okt. 17. 16:30
 22/23 A kérdező kommentje:

jó kár lenne tagadni, hogy nem keltett fel bennem is valamilyen érzést. Jól esik hogy egy ilyen fiatal fiú fantáziáját is megmozgatom, de akkor is a keresztfiamról van szó! És hiába nem vagyunk vérrokonok akkor is egy rokon!

Mellesleg van egy férjem akit szeretek, és bármekkora kisértésbe is hozznának, biztos vagyok benne hogy nem csalom meg. Amúgy a fürdőszoba ajtó nyitva volt, és eredetileg oda akartam menni, de mivel láttam ezt nem mentem a fürdőbe.

Most akár meg is kövezhettek, de tényleg nem volt még ilyen helyzetem és ezért tettem fel a kérdést...

2014. okt. 17. 19:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia keresztanyu 21-es vagyok! Bocsáss meg hogy ennyire szó kimondó voltam az előbb, de a tisztán látás érdekében próbáltam úgy használni a szavakat hogy mind kettőtök szemszögéből lássam a helyzetet! Természetes dolog az ő részéről az amit csinál, az is természetes amit te éreztél amikor meg lested! Én úgy gondolom hogy egy beszélgetést ugyan lehet hogy meg érne vele le folytatni vele erről, és nem azért hogy ne csinálja azt amit csinál! Hanem sokkal inkább azért mert ő már nem gyerek aki nincs tisztában a helyzet súlyával! Pontosan tudja hogy mit és miért csinál, és amint azt mondtam akár tényleg lehet ez a részéről jelzés is feléd! Na már most ha valóban csak kis szikrát is ébresztett benned az amit láttál akkor, ha ő tovább megy és mást is csinál mi fogja meg akadályozni a szikrát hogy tűz legyen belőle? A férjed akit szeretsz kevés lessz egy érzelmektől túl fűtött pillanatban ahhoz hogy ne tegyél olyat amit majd később meg bánsz! A barátnő az neki csak alibi azért hogy leplezze azt amit valóban érez mert tudja ő is hogy ez nem helyes! A szavaid arról árulkodnak hogy a kapcsolat ami köztetek van a részéről nem biztos hogy csak egy szoros rokoni kapcsolatot jelent! Sokkal inkább gondolom azt hogy ő szerelmes beléd, azért mert te vagy az a kívül álló nő aki közel engedi magához és egy fiatal fiúnak ez nagyon fontos! A te erzelmeid is csodásak abból a szempontból hogy te azt most azt érzed magadban hogy "valóban jól nézek ki, kívánatos vagyok még, tényleg nem jár el felettem az idő,és még esetleg (bár szerintem biztos, de ez az én véleményem) fantáziálsz is azóta róla hogy milyen lehet egy tőled ennyivel fiatalabbal/ kvázi újra élni vele hogy 19 éves vagy " de mihamarabb tisztazzatok ezt hogy még időben lépj mielőtt késő! Ha akarsz erről beszélni irhatsz üzit
2014. okt. 17. 21:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!